Grup Mèmora ha patrocinat la 15a edició de Firagran, el saló dedicat a la gent gran

Grup Mèmora ha patrocinat novament la 15a edició de Fira Gran, el major saló dedicat a les persones de la tercera edat a Europa. La fira que es va inaugurar el dia 16 a la Sala del Marquès de Comillas de les Drassanes Reials (Museu Marítim) ha estat oberta fins aquest diumenge 19.

Igual que l'any anterior, Serveis Funeraris de Barcelona (SFB) i el Grup Mèmora, han estat presents de manera molt activa, ja que a més de ser els patrocinadors exclusius de la fira, han col·laborat activament en l'organització de diverses activitats, entre els quals destaquen diversos tallers orientats tant a la gent gran com als seus cuidadors, i el patrocini d'una caminada popular per la zona marítima de Barcelona. Totes aquestes activitats s'han realitzat sota l'epígraf "Compromesos amb la salut de les persones grans".

Una de les activitats que ha patrocinat Grup Mèmora ha estat una jornada professional titulada "Prevenció i actuació contra els maltractaments a les persones grans", que va tenir lloc el dia 17 de maig a partir de les 10 h. a la Casa del Mar.

El maltractament a les persones grans és un problema que fins ara ha passat desapercebut, sense visibilitat i sobre el qual no hi ha gairebé consciència social. A més de la manca de recursos per abordar aquest tipus de maltractament, el problema principal segueix sent el fet que la majoria de les víctimes no denunciïn els seus casos. El taller que proposa Grup Mèmora, té com a objectiu fomentar la sensibilització en aquest tema amb l'objectiu de poder prevenir el maltractament i actuar adequadament un cop ja s'hagi comès.


Acte d'inauguració

A l'acte d'inauguració de Fira Gran van assistir per part de SFB-Grup Mèmora: Eduard F. Vidal, Vicepresident del Grup Mèmora, i Joan Berenguer, director general de Serveis Funeraris de Barcelona-Grup Mèmora. Per part de les administracions assistir Neus Munté, Consellera de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya; Assumpció Roset, Comissionada d'Alcaldia de Gent Gran de l'Ajuntament de Barcelona; Mercè Conesa Pagès, Vicepresidenta 2a i Presidenta Delegada de l'Àrea d'Atenció a les Persones de la Diputació de Barcelona, i Juli Simón, director de Fira Gran.


Sobre Grup MÈMORA

Grup MÈMORA és el primer grup a Espanya i Portugal de serveis funeraris, tanatoris, crematoris i gestió de cementiris. El 2012 va realitzar més de 46.000 serveis funeraris i 16.000 incineracions, i van ocupar les seves sales de vetlla més de 41.000 famílies a Espanya i Portugal.

A tot Espanya, explota i gestiona 125 tanatoris, 26 crematoris i 23 cementiris, oferint servei a nivell local amb solucions nacionals i visió internacional. La facturació del Grup el 2012 va superar els 165 milions d'euros i està format per més de 1.200 empleats i 130 empreses funeràries.

Grup MÈMORA, a través de Servilusa, lidera també el sector funerari a Portugal. El Grup ha estat pioner en la construcció dels primers tanatoris i crematoris a Elvas i Figueira da Foz. Servilusa va facturar el 2012 més de 23 milions d'euros, va realitzar més de 5.500 serveis i compta amb 300 empleats.
 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top