Grupo Norte reforça la seva posició a Xile amb l'adjudicació de dos importants contractes en el sector aeroportuari

Grupo Norte reforça la seva posició a Xile en aconseguir l'adjudicació de dos nous i importants contractes, d'una banda amb el grup líder d'aerolínies llatinoamericanes, Latam Airlines, i d'altra amb l'aeroport internacional de Santiago de Xile, Arturo Merino Benítez, per a prestar els serveis de neteja i de seguretat, respectivament, a través del seu concessionari, NOU Pudahuel.

Acció que s'estendrà almenys per tres anys. Un total de 90 persones duran a terme la neteja interior i exterior de les aeronaus, incloent les cabines del pilot i els passatgers, ales de fuselatge, celler, i la realització de tasques de desinfecció. Latam domina el mercat intern amb un 74,3% dels vols operats i també el mercat internacional, amb 61,5%.


Vigilància i Sistemes de Seguretat

D'altra banda, a l'aeroport internacional d'Arturo Merino Benítez, operat pel consorci Nou Pudahuel, Grupo Norte gestionarà a partir de l'1 de juliol i durant dos anys la vigilància i operació de sistemes de seguretat a la terminal. En aquest cas, un total de 80 professionals vetllaran per la seguretat en una infraestructura que va superar l'any passat els 19 milions de passatgers. A més, la concessionària Nou Pudahuel, amb la qual aquest centre aeroportuari s'ha situat a l'avantguarda, planeja inaugurar el 2020 un nou terminal internacional de més de 175.000 metres quadrats, el que permetrà augmentar la capacitat fins a 30 milions de passatgers l'any amb un potencial de creixement fins a 45 milions. Les dependències compartides que operen avui quedaran exclusivament per als vols locals. El projecte es concentra en millorar l'experiència del passatger.

Aquest contracte incrementa la presència de Grupo Norte a l'aeroport de Xile, on des de l'any passat assumeix les tasques de neteja integral amb 210 professionals, creant un model innovador que implica millores per supervisar el compliment de freqüències, controls de presència amb empremta digital i un sistema de geoposicionament que ofereix en temps real l'estat i avanç dels processos de neteja.

Amb aquestes dues adjudicacions, Grupo Norte continua incrementant la seva cartera de clients a Xile, un país en el qual va obrir la seva delegació a l'any 2001, en què va facturar 11,6 milions d'euros durant 2016 (+ 25% respecte a 2015) i en el qual compta amb una àmplia experiència dins el Facility Services i especialment en sectors com l'aeroportuari, hospitalari, automoció, centres comercials i hotels, entre d'altres.


Persones, processos, tecnologia

Grupo Norte és una companyia especialitzada en la prestació de serveis amb més de 45 anys d'experiència. Persones, processos i tecnologia conformen els principals trets diferencials del seu model d'innovació en els sectors en què opera. Aquell projecte que va néixer el 1972 com una petita empresa familiar dedicada a la neteja s'ha transformat avui en l'empresa líder de Serveis Integrats, especialistes en crear solucions innovadores que generen valor en els seus clients. Pel que fa a la presència internacional, Grupo Norte té presència a Xile des de l'any 2001 i compta també amb delegació a Perú des 2014 i a Portugal des 2017.

 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top