HERTA Security

contacte directe: Mireia Peralvo
mireia.peralvo@hertasecurity.com
HERTA Security Countify

PRODUCTES I SERVEIS

PROGRAMARI DE RECOMPTE DE PERSONES

"Explica el que passa davant dels teus ulls amb Countify"


Countify és un programari d'última generació dissenyat per oferir un recompte precís de persones tant a interiors com a exteriors. Aquesta innovadora solució transforma cada càmera de seguretat en una poderosa eina per a la gestió de multituds, garantint privadesa, flexibilitat, accessibilitat i una integració perfecta.

Countify brinda una visió completa del flux de persones a través del comptatge de persones, anàlisi múltiple en temps real, anàlisi de les tendències dels visitants, mapes de calor, control d'aforament i alertes en temps real. Comprèn el comportament dels visitants, visualitza gràfics intuïtius i compara dades històriques.

Amb Countify, podeu respondre ràpidament a situacions d'emergència, garantir la seguretat i millorar l'experiència dels visitants.

Com ho fem:
  • Recompte de persones
  • Anàlisi múltiple en temps real
  • Tendències dels visitants
  • Alertes en temps real
  • Mapes de calor
  • Controld'aforament
Countify et proporciona una visió completa del flux de persones en qualsevol moment i lloc

Countify pertany a Hertaverse, una filial de Herta Security.

P+SAC

Comptem amb les certificacions ISO 9001 i ISO 27001, reafirmant el nostre compromís amb l'excel·lència i la seguretat. La certificació ISO 9001 garanteix que els nostres sistemes de gestió de qualitat compleixen els més alts estàndards internacionals, assegurant productes i serveis que satisfan consistentment les expectatives dels nostres clients. D'altra banda, la certificació ISO 27001 demostra que hem implementat rigorosos controls i processos per protegir la informació i mitigar els riscos de seguretat, garantint la confidencialitat, integritat i disponibilitat de les dades. Aquestes certificacions reflecteixen el nostre esforç continu per millorar i oferir el millor valor possible als nostres clients i socis.

CASOS D’ÈXIT I REFERÈNCIES

[DESCRIP_OBRES]

DESCARREGAR CATÀLEGS EN PDF

tornar al llistat de proveïdors

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top