HP PageWide la revolució de la tinta a les administracions

Les impressores i equips HP officejet Color sèrie X, gràcies a la tecnologia HP PageWide, suposen una autèntic canvi respecte a la utilització d'impressores de tinta a l'entorn de les administracions, ja que permeten obtenir uns costos d'impressió per pàgina més reduïts mantenint la qualitat i la velocitat d'impressió dels equips làser. A causa d'aquest estalvi de les impressores equipades amb HP PageWide obtenen una reducció de l'impacte mediambiental del parc d'impressió de l'organització.

A continuació repassem al detall els aspectes més importants de reducció de costos de la tecnologia HP PageWide:


Redueix el consum d'energia una mitjana del 65%: En comparar els equips HP officejet Color sèrie X amb els equips làser veiem que el consum d'energia es redueix dràsticament en no utilitzar en la tecnologia HP Pagewide un fusor per imprimir. Un altre aspecte que ajuda a reduir el consum energètic és l'existència de menys parts mòbils com el capçal d'impressió estàtic que, amb més de 40.000 broquets, abasta tot l'ample de pàgina per aplicar simultàniament els colors. Aquest capçal és un dels grans avenços d'HP Pagewide ja que permet una impressió de gran qualitat amb una resolució de 1200 injectors de tinta per polzada i una impressió ràpida i silenciosa en no desplaçar el capçal.


Produeix fins a un 90% menys de residus: En utilitzar cartutxos de tinta de gran capacitat, fins a 10.000 pàgines, que utilitzen una quantitat menor de tinta que el tòner necessari per imprimir una pàgina, la quantitat de residus produïts per la tecnologia HP Pagewide és molt inferior a la dels equips d'impressió làser.

D'altra banda capçal d'impressió HP Pagewide ha estat dissenyat per a durar tota la vida útil del dispositiu a diferència dels fusors o tambors dels equips làser.

Aquests dos fets fan molt evident que hi ha una millora mediambiental en haver de produir i utilitzar menys consumibles.


Impressions més ràpides que algunes impressores làser: Amb aquesta tecnologia s'obtenen velocitats d'impressió de fins a 72 pàgines per minut usant la manera d'oficina general, una velocitat no vista abans en impressores de tinta. A més les tintes pigmentades ofereixen resultats de gran qualitat que perduren i resisteixen l'aigua.


Certificacions ecològiques ENERGY STAR i Blue Angel: Programes voluntaris que certifiquen els criteris de disseny, consum d'energia, emissions químiques, soroll i programes de recuperació.


Com a resum podem concloure que la tecnologia HP Pagewide proposa una solució en impressió de tinta molt competitiva en l'entorn empresarial en reduir els costos d'impressió i millorar l'impacte mediambiental. A Control Group son especialistes en la implantació d'entorns gestionats d'impressió per controlar els costos, si ho desitja pot demanar una auditoria totalment gratuïta AQUÍ
 
tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top