HP Subscription permet gaudir de l'última tecnologia, serveis i programari

HP llança, HP Subscription, una nova solució per gaudir del millor hardware i serveis a canvi de petites quotes mensuals. Aquest fet permetrà mantenir sempre actualitzada a nivell tecnològic l'organització, fet que ajuda a millorar la productivitat i augmentar el creixement. Amb aquesta solució no cal preocupar-se per l'actualització i manteniment dels equips, ja que aquests es renoven automàticament cada tres anys.


Quins beneficis ofereix HP Subscription?

Protegir l'organització de l'obsolescència: Amb HP Subscription es pot gaudir de l'última i millor tecnologia, i de tot el suport d'HP. Permet escollir entre els dispositius amb més capacitat, millor disseny i funcionalitat, perquè l’organització pugui millorar els resultats.

Disposar de més efectiu i reduir costos: Aquesta solució permet disposar de més efectiu al convertir la inversió en hardware en un cost operatiu. A més permet obtenir un estalvi en el cost de manteniment al no suportar equips antiquats.

Gestionar millor el temps: Aconsegueix un estalvi de temps al simplificar la planificació, compra i substitució de l'equipament tecnològic. HP Subscription permet mantenir actualitzats els ordinadors amb una planificació que renova els dispositius cada tres anys.


Quins productes es poden adquirir amb HP Subscription?

Com Gold Partner d'HP Control Sistemes pot configurar diferents tipus de paquets, que generalment inclouen hardware, programari i serveis d'HP. Control Sistemes pot oferir aquella solució que millor s'adapta a cada organització, des dels equips més bàsics a la tecnologia més avançada.


Quin hardware?

Qualsevol hardware d'HP, incloses les últimes tauletes, ordinadors portàtils (i Ultrabooks ™ Intel®), accessoris, impressores, estacions de treball, thin clients i servidors.


Quin software inclou?

Amb les solucions HP Subscription pots incloure programari d'HP o d'altres empreses, com ara Microsoft Office ® o un antivirus.


Quins serveis?

A més amb els paquets HP Subscription es pot gaudir dels millors serveis d’ Hp en seguretat i productivitat.

• Següent Dia Feiner en les seves Instal·lacions: En el cas d'una incidència, un tècnic autoritzat es desplaçarà a les seves instal·lacions dins de la franja de cobertura.

• Assistència en Viatge: permet aconseguir una ràpida reparació dels seus ordinadors portàtils quan estigui de viatge de treball o fora de l'oficina

• Protecció contra Danys Accidentals: permet reparar o substituir  fàcilment un producte d'HP danyat per accident sense cap cost

En cas d’estar interessat en rebre més informació sobre com Hp Subscription pot ajudar a la seva organització, no dubti en posar-se en contacte amb:  Control Sistemes

 

 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top