IBIL i Renault impulsen la utilització del vehicle elèctric

Renault i Ibil Gestor de càrrega de vehicle elèctric, han ampliat les bases del conveni que van signar el 2011, amb l'objectiu de proporcionar serveis de recàrrega ràpida en l'àmbit públic, als clients de Renault a nivell nacional. Des de fa 3 anys les dues companyies porten col•laborant comercialment en la promoció de la venda de vehicles elèctrics de Renault i la recàrrega dels mateixos, en l'àmbit privat (en llars i empreses).

En virtut d'aquest acord, els concessionaris de la marca Renault assessoraran els clients que adquireixin un vehicle elèctric perquè puguin contractar amb Ibil el servei de recàrrega a la seva llar o a la seva empresa. Ibil es responsabilitza de totes les gestions i instal•lacions necessàries, amb les màximes garanties de qualitat i seguretat.

A més, Ibil habilitarà una trentena de punts de recàrrega ràpida amb el connector europeu tipus 2, dels quals 10 ja estan operatius. Aquests punts són compatibles amb aquells vehicles elèctrics que acceptin la recàrrega en corrent altern a 43kW, i estan ubicats en estacions de servei del grup Repsol.

L'acord contempla així mateix la posada a disposició dels clients de cotxes elèctrics de Renault d'unes targetes de càrrega pública que podran utilitzar en la xarxa de punts de recàrrega ràpida indicada. Els clients que contractin la seva infraestructura de recàrrega vinculada amb subministrament, tindran un descompte en l'ús d'aquesta infraestructura pública.


 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top