Ignialight il·lumina els nous espais del centre termal Magma

El centre lúdic termal de Santa Coloma de Farnés reobre les seves portes amb una estètica totalment reformada. 

Un dels principals objectius d'aquesta rehabilitació és la de modernitzar la instal·lació i adaptar-la als nous temps a més d'aconseguir la màxima integració de l'interior del centre amb el seu entorn natural despertant les sensacions i les emocions dels usuaris. Segons Ignasi Avilés, gerent del Magma, el que es pretén amb aquesta renovació és “mantenir la competitivitat i el lideratge a Catalunya en el termalisme lúdic”. Avilés defineix la incorporació dels materials nous –el vidre i l’acer inoxidable- i de les noves tecnologies –projecció i il•luminació subaquàtica- com els abanderats d’una metamorfosi que desemboca en un “benestar global”.

El centre combina ara un nou espai elevat de 60 metres de llargada que connecta la part termolúdica amb l'exterior. I és amb l'arribada de la nit quan el centre passa a ser un espai realment únic i espectacular, començant un viatge il·lusori regnat per la calma, la pau i la bellesa d’uns paisatges recreats amb l’alta tecnologia. L’aclimatació al nou entorn, els racons més recòndits d’una Islàndia registrada per la productora olotina Nor-B Projectes Audiovisuals, és absoluta gràcies a les parets de l’espai termolúdic, que es transformen en una immensa pantalla de 130 metres de llargada i 600 metres quadrats de superfície que projecta una imatge sincronitzada d’alta qualitat, millor fins i tot que el visionat cinematogràfic. Tot plegat per transmetre una revolució sensorial que, amenitzada per un sofisticat sistema d’il·luminació subaquàtica, viatja molt més enllà del relaxament convencional que genera l’escalfor de l’aigua.

El sistema d'il·luminació subaquàtica dut a terme per Ignialight combina projectors Mini enrasat, Niq i làmpades Par 56 amb sistemes de control OnDMX que il·luminen diferents zones de les piscines, spa's, saunes i banys de parets permetent la creació d'escenes d'il·luminació en els espais subaquàtics i fent que l'experiència i el resultat siguin realment únics.


 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top