Ignialight il·lumina tres dels accessos a l'AP6 i el Centre de Conservació d'autopistes de Madrid

Tres de les incorporacions de les rotondes de l' Autopista A-6 de Madrid, una de les Circumval·lacions amb més trànsit de la capital, han estat il·luminades amb lluminàries LED d'Ignialight, juntament amb el centre de conservació de l'Autopista.
Varis punts quilomètrics 26, 30 i 37 d'accés a l'autopista AP6 de Madrid han estat il·luminats amb lluminàries B-LED. Aquestes lluminàries de disseny robust i funcional cobreixen perfectament les necessitats d'il·luminació de la via ràpida. És una lluminària ideal per instal·lar de 10- 14 metres aportant una il·luminació totalment homogènia.
 
En els punts quilomètrics 26 i 30 a més s’hi ha instal·lat una regulació Doble Nivell (DN), la qual permet reduir el nivell de lluminositat i de consum elèctric en hores d'un baix flux de vehicles.
 
Amb aquesta instal·lació s’ha aconseguit ajustar la potència en hores de menys trànsit, fet molt destacable per l'important estalvi energètic, juntament amb una reducció important d'emissions de CO2.

El Centre de Conservació de carreteres AP6 ha estat també il·luminat per Ignialight. Diferents lluminàries per cobrir les necessitats del recinte han estat instal·lades: XLED, lluminària compacta i robusta perfecte per la il·luminació d'exteriors o superfícies obertes. Bayled, lluminària industrial ideal per zones d'emmagatzematge i sostres alts i per últim lluminàries BLED de disseny funcional per instal·lar en altures de 10-14 metres amb una correcte homogeneïtat d'il·luminació.
 
Les dues actuacions portades a terme per Ignialight han complert les premisses inicials del projecte: una correcta il·luminació juntament amb un estalvi energètic. Juntament amb el compliment de les dues premisses n'ha comportat el reconeixement per part del client, tant de la concessió: FCC Martinsa com de la propietat: El Ministerio de Fomento.
 

 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top