Ignialight renova les fonts de Neptuno i Atocha a Madrid

A finals de Desembre van acabar les obres de millora en il·luminació de les fonts de Neptuno i Atocha dins del pla de millora d'enllumenat públic, semàfors i fonts ornamentals executats per l'Ajuntament de Madrid.

La Cibeles, una de les fonts més emblemàtiques de la capital va ser la primera en lluir una il·luminació més sostenible, menys contaminant i amb un important estalvi energètic. Ara ha estat el torn de Neptuno i Atocha, que rellueixen en la nit madrilenya amb tot el seu esplendor.

Tota la il·luminació de la font, compta amb lluminàries de tecnologia LED fabricades per Ignialight i instal·lades per una de les empreses amb més anys al sector de les fonts ornamentals en temes de manteniment: IMESAPI.
Amb el canvi de les lluminàries les fonts són més sostenibles i responsables a més d'aconseguir un important estalvi energètic. Una llum més nítida, uniforme i clara són el toc de modernitat de la font.

El sistema de control instal·lat OnDMX permet elaborar i crear escenes d'il·luminació de fonts, amb el protocol d'Ignialight, de molt fàcil instal·lació que permet la transmissió de dades DMX a través del propi cable d'alimentació bipolar del projector; amb la opció de poder segmentar els focus individualment o bé amb grups i escollir entre 16 milions de colors per combinar i fer diferents seqüències de colors de la font.
 
Amb els nous projectors instal·lats aconseguim un 85% d'estalvi energètic i un estalvi significatiu d'aigua.

Ignialight es reafirma com una de les empreses tecnològicament capdavanteres i la fan un partner eficaç i de confiança pels projectes tècnicament més exigents, fent que la font rellueixi amb tota la seva esplendor i de manera sostenible.
 
tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top