Igualada invertirà 230.000 euros per millorar la piscina i la instal·lació d’aigua

Les bombes de la piscina coberta dataven també de l’any 1987. Aquest mes d’agost s’ha procedit a la seva substitució per unes de noves. Es tracta de dues bombes autoaspirants per a la filtració de la piscina que, amb un cost de 7.500 euros, fan més eficient el subministrament d’aigua i, per tant, contribueixen també a l’estalvi energètic.

A banda, des d’aquest mes d’agost es duen a terme els primers treballs de substitució de la fontaneria original de tot el complex. Amb un cost total de 230.000 euros l’Ajuntament canviarà en quatre anys tota la instal•lació d’aigua, incloent lavabos, vestidors i dutxes. Aquest any, en la primera fase, es destinen 84.000 euros a la millora del dipòsit d’origen, el canvi de totes les canonades de l’edifici principal i la substitució de tota la instal•lació fins a cada punt de consum de l’edifici de les pistes polivalents cobertes de la part superior del complex.

Durant els darrers tres anys, el govern municipal ha executat importants accions de manteniment a les instal·lacions esportives municipals. S’ha substituït íntegrament la coberta de la piscina, eliminant la filtració d’aigua des del sostre; se n’ha millorat el sistema de depuració amb una màquina d’ultraviolats que redueix la quantitat de clor; s’està actuant també gradualment per eliminar les goteres als pavellons i s’ha completat la millora dels vestidors dels camps de futbol secundaris. Aquestes accions s’estan duent a terme amb fons del propi Ajuntament i amb el suport d’Administracions com la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona, i d’altres entitats, com l’Obra Social “la Caixa”.


Font: Ajuntament d’Igualada

 
tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top