II Congrés d'Eficiència Energètica Elèctrica e3 +, a MATELEC 2012

Coincidint amb la setzena edició del Saló Internacional de Solucions per a la Indústria Elèctrica i Electrònica, MATELEC 2012, que tindrà lloc els propers 23 al 26 d'octubre de 2012 a la Fira de Madrid, la Direcció General d'Indústria, Energia i Mines, la Fundació de l'Energia de la Comunitat de Madrid i IFEMA organitzen el II Congrés d'Eficiència Energètica Elèctrica e3 +, que tindrà lloc el dia 24 d'octubre, a l'Auditori Sud de la Fira de Madrid.

L'eficiència energètica elèctrica és la reducció de la potència contractada i de l'energia elèctrica demandada a la xarxa, sense que afecti les activitats normals realitzades en un edifici, indústria, o processos de transformació. Independentment de la definició, l'eficiència energètica és un assumpte de gran importància estratègica en el mercat econòmic de la societat. Els objectius tècnics, energètics, mediambientals i econòmics en una instal·lació elèctrica, són raons més que suficients perquè ens animin a fer un control sistemàtic i constant dels paràmetres necessaris per tenir una instal·lació eficient.

Aquest II Congrés e3 + pretén ser novament un fòrum de trobada entre científics i tècnics de centres de recerca, universitats, administració i empreses del sector de l'energia elèctrica interessats en les diferents àrees temàtiques relacionades amb la utilització més eficient de l'energia elèctrica, en els sectors residencial, terciari i industrial.

En el mateix, es tractaran temes relacionats amb dispositius de millora de l'eficiència, micro-cogeneració, xarxes intel·ligents, nous desenvolupaments en il·luminació o sistemes de gestió de la demanda, entre d'altres.

Els objectius principals d'e3 + són proporcionar un espai de difusió, posada en comú i debat entre acadèmics, científics, professionals, industrials i usuaris, i transferir i intercanviar coneixements i experiències desenvolupades en diferents sectors, que contribueixin a promoure aquestes alternatives tecnològiques d'eficiència energètica elèctrica.

Àrees temàtiques

Les ponències que es presentaran al Congrés tractaran sobre:
I. Eficiència Energètica Elèctrica al sector residencial.
II. Eficiència Energètica Elèctrica en el sector terciari.
III. Eficiència Energètica Elèctrica en el sector industrial, infraestructures i mobilitat.
Ja han confirmat la seva participació, com empreses i entitats patrocinadores del Congrés, Ambilamp, Chint Electrics, Circutor, el Col·legi Oficial d'Enginyers Agrònoms de Centre i Canàries, Gas Natural Fenosa, HC Energia, Iberdrola, Junkers, LEC, Orbis i RTR Energia.

Inscripcions

A través de la pàgina web (www.fenercom.com), per rigorós ordre de recepció (aforament limitat). Un cop acceptada la sol·licitud haurà d'enviar el comprovant de transferència bancària. Les cancel·lacions s'han de notificar per email, fax o per correu a la Fundació de l'Energia de la Comunitat de Madrid. S'acceptaran cancel·lar dues setmanes abans del començament del Congrés.
 

Font: Eleconomista.es

 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top