III Jornada sobre Normes Tècniques d'Auditoria Pública «Les NIAS-ES-SP»

El proppassat dia 19 de novembre es va celebrar la III Jornada sobre Normes Tècniques d'Auditoria Pública «Les NIA-ES-SP», organitzada per la Fundació FIASEP, en format online.

Pere Ruiz, soci de Faura-Casas, va participar-hi com a ponent parlant sobre  les diferents responsabilitats de l'auditor i els principis generals.

La primera sessió va abordar l'anàlisi general de la nova normativa reguladora de l'activitat d'auditoria de comptes en el Sector Públic aprovada per la IGAE, així com les característiques generals de les NIA-ES-SP; la resta, van estar relacionades amb el contingut dels diferents blocs de les NIA-ES-SP, així com les principals peculiaritats respecte a la NIA-ES.

La finalitat de la Jornada va ser donar a conèixer a tots els interessats aquest nou marc normatiu regulador de l'activitat de l'auditoria en el Sector Públic Espanyol.


 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top