SUNNA DESIGN

contacte directe: Valentine Djidji
catalunya@sunna-design.com
SUNNA DESIGN ISSL+ (Blanc)
SUNNA DESIGN ISSL Maxi 4 (Negre)
SUNNA DESIGN UP1 (Blanc)
SUNNA DESIGN UP2 (Negre)
SUNNA DESIGN UP4 (Blanc)

PRODUCTES I SERVEIS

Sunna Design és l'empresa líder en enllumenat públic solar.

Sunna Design disposa d'una àmplia gamma de productes que s'adapten a les necessitats dels clients, com ara ISSL + (1750-3500 * lúmene) i ISSL Maxi 4 (7.000-14.000 ** lúmens), amb els seus panells horitzontals, ha estat especialment dissenyada per als països de la zona intertropical en què no és necessària l'orientació dels panells solars.

També proporcionem l'UP1 (1600 - 2800 * lúmens), UP2 (200-5600 * lúmens) i UP4 (6400 -11.200 ** lúmene), ha estat especialment dissenyada per als països de les zones temperades, ja que la inclinació i l'orientació dels panells solars permeten optimitzar la captació de l'energia solar disponible.

Finalment, però no menys important, l'EverGen que ha estat desenvolupada per a qualsevol zona del món amb una estructura que pot adaptar-se per optimitzar la captació de l'energia solar disponible. Amb una potència de 40 a 150 W, aquesta gamma li permetrà realitzar tots els seus projectes d'enllumenat: camins, zones, vies urbanes, vies interurbanes.

P+SAC

Energia solar

CASOS D’ÈXIT I REFERÈNCIES 

Saint Pierre d’Amilly, França. Producte: UP4

Acapulco, Mèxic. Producte: iSSL+

Lakewood Ranch Municipality, Florida, USA. Producte: iSSL Maxi 4

Kolter Homes,USA. Producte: UP2
tornar al llistat de proveïdors

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top