Imeison acull al comitè tècnic d'AENOR Standardisation Initiative CEN / TC 136 / SC1 1 / WG 1 "Playground equipment for children"

Imeison, de la mà de la seva directora Maria Campos com a amfitriona i membre del grup de treball, va acollir recentment al comitè tècnic d'AENOR Standardisation Initiative CEN / TC 136 / SC1 1 / WG 1 "Playground equipment for children".

El comitè tècnic CEN / TC 136 / SC1 1 / WG 1 "Playground equipment for children", és considerat com un dels més important a Europa pel que fa al desenvolupament i la revisió periòdica de les normes d'equipament específic per a esports, camps de joc i altres instal·lacions i equips recreatius.

Les jornades de treball que es van dur durant aquest mes febrer de 2016, van comptar amb la participació dels experts més destacats en àrees de parcs infantils. Un fòrum únic per als delegats, que van compartir coneixements i experiències per al desenvolupament i revisió de les normes UNE-EN.

Per Imeison va ser un gran honor i orgull haver estat seleccionats com a organitzadors d'aquestes jornades. Segons Maria Campos, directora d'Imeison, "suposa per a nosaltres fer realitat un repte plantejat ja fa alguns anys i que ara afrontem amb la major il·lusió. Pensem que la repercussió d'aquestes jornades pot ser beneficiosa per al nostre sector, i un motiu de satisfacció per a nosaltres com a organitzadors per la nostra llarga vinculació i compromís amb la seguretat als parcs infantils. Per descomptat, aquest projecte no tindria sentit sense el suport de tots els membres del comitè d'Aenor Standardisation Initiative, que van acollir la nostra candidatura durant la passada reunió a Viena amb tant entusiasme ".

Les Conclusions del grup de treball van ser que falta molt per fer i queda un any dur de negociacions durant l'any 2016 entre tot el comitè de manera a poder complir i estar a l'alçada de tots els interessats en aquest llarg procés de reforma i millora de la normativa UN1176 / 1177.
 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top