Imeison tanca una Joint Venture amb Castellum Internacional a Colòmbia

Imeison i Castellum Internacional han tancat una Joint Venture per dur a terme una obra de gran magnitud i rellevància a la capital Colombiana, Bogotà, sobre diverses zones i parcs infantils. Es tracta d'una remodelació de principi a fi de vàries àrees de joc amb paviments d'importants dimensions i amb un cert grau de dificultat d'execució.

Castellum Internacional empresa encara jove, és ja una de les empreses de més referència del país llatí i amb aquesta associació amb Imesion podrà tenir el coneixement tècnic de l'empresa espanyola especialista en paviments in-situ i de cautxú. Imeison haurà de posar en marxa el projecte inicial, partint des de la instal·lació i la fabricació de paviments, fins a la mateixa certificació i homologació in-situ segons les Normatives Europees.

De fet Imeison ja assessora, a més de subministrar, a tota la Península i les illes per garantir la màxima qualitat i seguretat en cadascuna de les actuacions que es realitzin de paviments in-situ en els parcs infantils i zones esportives que s'instal·lin. A més, a nivell internacional està molt present en diversos països, entre els quals destaquen Portugal, Gibraltar i Guinea Equatorial.

El know-how d'aquesta companyia va fins i tot més enllà de la seva pròpia empresa. Així Maria Campos, Directora d’ Imeison, forma part del Comitè Tècnic de Normalització d'AENOR, com experta dins del Comitè de Parcs Infantils, bé com a membre del CEN SC136, Comitè Europeu de Normalizacion aportant el seu coneixement per desenvolupar i revisar normatives específiques dins d'aquest camp, així com especificacions de Seguretat, inspeccions, manteniment i adequacions a la funció a què van destinats i mètodes d'assaig aplicables per verificar determinats requisits.

 
tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top