CONTROL GROUP

contacte directe: David Quevedo
davidquevedo@controlsistemes.com

Serveis d’impressió

Mobiliari d’oficina

Papereria i material d’oficina

Informàtica i ofimàtica

Serveis i consultoria informàtica

PRODUCTES I SERVEIS

SERVEIS D'IMPRESSIÓ: PAGAMENT PER ÚS
Pagui pel que imprimeix: L’opció més indicada per a minimitzar costos i aconseguir un entorn d’impressió homogeni adaptat a les noves tecnologies.
Els nostres consultors realitzen un anàlisi a nivell tècnic, econòmic i logístic de la situació, amb la finalitat de presentar una proposta que suposi estalvi econòmic, beneficis tecnològics i una infraestructura òptima, adaptada a la seva organització.

PRODUCTES D’INFORMÀTICA I OFIMÀTICA
Control és distribuïdor oficial de HP i Konica Minolta, això ens permet poder oferir als nostres clients un gran port-foli de productes (PC’s de sobretaula, portàtils, tablets, consumibles originals, productes d’ofimàtica,...) de les marques més punteres en solucions tecnològiques.

MOBILIARI D’OFICINA (productes)
Mobiliari: Taules d'adreça i operatives, Sales de reunions, Mostradors, Recepcions, Sales d'espera, ...
Cadires: Operativa, Confidents, Bancades, ...
Restauració i col·lectivitats: Taules, Cadires, ...
Mobiliari geriàtric
Biblioteques i arxius
Vestuaris
Mobiliari escolar: Taules, Cadires, Complements
Complements: Penja-robes, Làmpades, Pissarres
Cortines i persianes
Mampares divisòries
Mobles a mida

SERVEIS I CONSULTORIA INFORMÀTICA
Oferim els nostres millors serveis informàtics i de consultoria informàtica per gestionar els més variats i complexos projectes tecnològics. Per això, a Control disposem d’un equip experimentat de professionals que abasten diferents àrees empresarials i amplis coneixements en les últimes eines informàtiques disponibles al mercat actual.
Seguretat informàtica:
Control de l’accés a la informació; Mobilitat dels usuaris externs; Wifi Corporatiu i Wifi convidats (hotspots); Firewall Web; Next Generation Firewall; Fast backup i recuperació per processos crítics.

GESTIÓ DOCUMENTAL
Docuware és una solució amb tecnologia avançada per a la gestió integrada de documents. És capaç de processar tot tipus de documents, de fonts diverses; i disposa de procediments de control interns per assegurar el compliment dels requisits d'auditoria d'empresa i compatibilitat. A més, importa documents, els classifica, afegeix un índex de text complet i els prepara per al processament posterior.

ERP
El programa Sage Murano és un sistema de gestió que integra totes les àrees de gestió: Finances, Compres, Ventes, Producció, Laboral agilitzant els processos de treball, optimitzant els teus recursos, reduint els costos interns i coneixent al detall els moviments de la teva empresa per obtenir una valoració acurada dels resultats que afavoreixi la pressa de decisions.

CRM
Sage CRM és la solució per a la gestió de relacions amb els clients (Customer Relationship Management) t'ajuden a identificar, captar i fidelitzar als teus clients. Amb aquestes solucions CRM, d'un cop d'ull, pots conèixer l'historial de qualsevol client, quan has parlat per última vegada amb ell, quins productes ha adquirit, per poder oferir-li el que necessita en el moment adequat.

MOBILITAT
Mobility Live és una nova col·lecció de programes de l'àrea de mobilitat que aprofita els últims avanços tecnològics permetent oferir una solució global i integrada. Mobility Live té solucions per a diferents àrees de l'empresa: Presales (Prevenda), Sales (Autoventa), Warehouse (Magatzem) i Inventory (Inventari).


Totes aquestes solucions, seran assessorades des de l’inici fins al final de la implantació per el nostre grup de tècnics i consultors, que s’implicaran al màxim per aclarir conceptes i oferir avantatges competitives.
Per a més informació sobre els nostres productes i/o serveis:
www.controlsistemes.com - Solucions tecnològiques
www.controloficina.com – Solucions per a oficines

CASOS D’ÈXIT I REFERÈNCIES

SERVEIS GESTIONATS D’IMPRESSIÓ
- Althaia (Xarxa Assistencial de Manresa)
- Nestlé Waters
- Grupo Ferrer
- Grup Celsa

MOBILIARI D'OFICINA
- Althaia
- Pirelli Pneumàtics
- Hospital General de Catalunya
- Clínica Tres Torres

SERVEIS I CONSULTORIA INFORMÀTICA
- Grup Lasem
- Autema (Autopista Sant Cugat-Terrassa-Manresa)
- Vilardell Purtí

GESTIÓ DOCUMENTAL
- Fundació Catalana per a la Paràlisi Cerebral
- Funderia Condals
- Ad Marina

ERP
- La Factoria d’Imatges
- Canteras La Ponderosa
- Distribuïdora Joan

CRM
- Catel (Comunicacions d’empreses, S.A.)
- Espècies Teixidor
- Semen Cardona

MOBILITAT
- Fiestas Guirca
- Union Industrias del Café
- CEASA (Companyia Europea del Aigua, S.A.)

tornar al llistat de proveïdors

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top