la primera plataforma 2.0
que connecta proveïdors
i administració local

ENTREVISTA A NÚRIA PARÉS
TÈCNICA DE MEDI AMBIENT DE L'AJUNTAMENT DE LLAGOSTERA

"La recollida de deixalles porta a porta és tota una aventura, que comporta molta implicació de recursos, temps i energia; però realment un cop funciona de forma eficient dóna molts bons resultats" llegir+

 

Inici d’obres per millorar l’accés a dues parades d'autobús, a Badalona

La setmana passada van començar les obres per millorar l’accés a dues parades d'autobús de la carretera BV-5011 al terme municipal de Badalona, a fi de garantir la seguretat per als vianants. El termini d’execució és de dos mesos i l’import d’adjudicació, de 91.518,57 € (IVA inclòs).

L’obra consisteix a executar, a cada una de les parades, situades al PK 2+570 i PK 2+830 de la carretera BV-5011, un pas de vianants protegit per una mitjana central, i millorar l’espai de les parades de bus actuals.
Durant les obres, es regularà el trànsit –amb pas alternatiu- mitjançant personal i semàfor provisional d’obres.

La intervenció al PK 2+570 consistirà a traslladar la parada en sentit Montcada aigües avall de la intersecció i adaptar l’itinerari de vianants fins a la parada en sentit Badalona. Al PK 2+830, s’adaptarà l’itinerari de vianants fins a la parada en sentit Badalona. En tots dos punts, s’habilitarà un espai per encotxar i desencotxar els usuaris de l’autobús mitjançant la construcció d’una vorera; i se senyalitzarà el creuament dels vianants amb senyalització vertical i horitzontal (pas de vianants).

Igualment, s’implementarà una illeta central per pacificar el trànsit, que actuarà de refugi per al pas de vianants a la vegada que reduirà l’amplada dels carrils de circulació per minorar la velocitat dels vehicles.

 

CERCADOR DE PRODUCTES
Subscriu-te gratis al newsletter
La incorporació del vehicle elèctric dins les flotes municipals
Jornada Eficiència Energètica
Jornada F2F:Noves Formes de Gestió de l’Administració Local
Conveni amb AMEC
FOTOBOOK Jornada VEM
GPI Software - Internet & Web Solutions

Distribuït per: Micrològic SLU

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto