IoT Solutions World Congress anuncia l’estructura i contingut del seu programa de conferències de 2016

Fira de Barcelona ha revelat els principals temes de la propera edició de l'Internet of Things Solutions World Congress (IOTSWC), l'esdeveniment líder en Iot industrial. Durant tres dia, el programa s'estructurarà en sis mercats verticals clau: Manufacturing, Transportation & Logisitics, Healthcare, and Energy & Utilities as well as Innovation & Technology and Business Transformation. Celebrat a l'octubre al recinte Gran Via de Fira de Barcelona, l'esdeveniment ofereix la possibilitat de connectar ràpidament tecnologia, solucions i aplicacions en un entorn industrial.

Organitzat per Fira de Barcelona en col•laboració amb l'Industrial Internet Consortium (IIC), el saló i conferència abordarà alguns dels reptes als quals s'enfronten avui les empreses en valorar els beneficis de l'adopció de les tecnologies IOT industrials i comencen a posar en pràctica la seva adaptació a l'internet industrial. Temes com el rendiment d'actius, manteniment predictiu, propietat industrial de les dades i interoperabilitat seran clau per a aquelles empreses que estan dissenyant el pas des de sistemes antiquats i seran protagonistes durant els tres dies de congrés.

Alguns altres dels temes analitzats són Vehicles autònoms i connectats, mobilitat intel•ligent i Ús i gestió d'avions no tripulats i Transport col·lectiu (Transportation); Monitorització remot, Sanitat mòbil i interoperabilitat dels dispositius de Salut (Healthcare); Eficiència energètica, energies renovables i Seguretat i generació distribuïda (Energy & Utilities); Estàndards i Metodologies, Edge Computing, Plataformes intel•ligents, sistemes i arquitectures (Innovation & Technology); i la transformació de negocis, Convergència TIC / Iot, Noves fonts d'ingressos, i Finances i Finançament (Business transformation).


Program Committee

Els continguts del congrés han estat seleccionats per un comitè de programa format per membres destacats de la indústria i experts en tecnologia provinents d'empreses i institucions de tot el món. Entre aquests membres figuren són Douglas Bellin, Sènior Manager a Cisco; Mark Crawford, Open Standards Strategist en SAP; Christine Englund, director de màrqueting en GE; Steve Hanna, Sènior Principal a Infineon; Eric Harper, Lead Software Architect a ABB; Helena Lisachuk, Director-High Tech Competence Center de Deloitte; Edy Liongosari, Global Managing Director Technology Labs a Accenture; Tony Milne, director de desenvolupament de negoci en Advantech; Geoff Mulligan, director executiu de IPSO Alliance; Tim Scannell, director de Continguts estratègics en CIO Executive Council; Arthur Silva, Vicepresident de Màrqueting Strategy - Industrial Segments & IoTde Schneider Electric; Will Sobel, Chief Strategy Officer a Vimana; Said Tabet, Sènior Technology Strategist en EMC; Theresa Woodiel, Global Campaign Manager a National Instruments; Ron Zahavi, director d'estratègia de IOT Standards en Microsoft; Bill Hoffman, president d'OMG, Richard Soley, director executiu del IIC; i Terry Wiese, directora de programa del IIC.

En la seva primera edició, IOTSWC va comptar amb 120 experts superiors, 88 empreses expositores i 4.500 visitants de 53 països, xifres que l'organització espera superar en la seva pròxima edició.

 

 

 

 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top