IOT Solutions World Congress se celebrarà el maig de 2022 per sumar major oferta i internacionalitat

IOT Solutions World Congress (IOTSWC), l'esdeveniment líder mundial sobre tecnologies disruptives aplicades en la transformació digital de sectors i empreses, organitzat per Fira de Barcelona i l'Industrial Internet Consortium (IIC), se celebrarà del 10 al 12 de maig de 2022 al recinte de Gran Via. Aquestes noves dates, avalades pels principals subministradors de solucions tecnològiques representats al Comitè Assessor, busquen garantir l'alt poder de convocatòria internacional de l'esdeveniment i potenciar la seva oferta i participació. Amb el mateix objectiu i per sumar sinèrgies, el Barcelona Cybersecurity Congress, coorganitzat amb la Generalitat de Catalunya, també es trasllada en el calendari al costat de l’IOTSWC.

Amb un fort posicionament internacional -més del 70% dels seus expositors i visitants prové de fora d'Espanya-, la propera edició de l’IOTSWC, que inicialment estava prevista celebrar-se aquest mes d’octubre, reunirà l'any que ve als principals actors mundials involucrats en la transformació digital de les empreses i promourà l'intercanvi d'idees, experiències i casos d'èxit sobre els beneficis que suposa per a l'usuari final l'aplicació de tecnologies basades en IoT, 5G, Intel·ligència artificial (AI), Computació quàntica, robòtica i Digital Twins (DT), entre d’altres.

Per al director de IOTSWC, Roger Bou, "amb aquestes noves dates guanyem temps per organitzar un esdeveniment potent amb més participació i oferta, en un moment en què la situació econòmica i social es preveu més favorable i la mobilitat internacional estigui més normalitzada, la qual cosa suposarà més oportunitats comercials per a les empreses i professionals participants".

En la mateixa línia, el director executiu de l'Industrial Internet Consortium, Richard Soley, subratlla "la importància d’organitzar el millor IOTSWC en l'actual context per ajudar les indústries a encarar la post-pandèmia i guiar les empreses a adoptar tecnologies emergents que ja estan transformant el nostre món". Soley destaca, així mateix, l'enfocament de l'esdeveniment "centrat en els" game changers de l'IOT, experts en tecnologia i negocis que estan creant importants avantatges competitius gràcies a aquestes tecnologies i que compartiran les seves experiències amb l'objectiu d'accelerar el seu coneixement i implementació en múltiples sectors i models de negoci ".

IOTWSC 2022 abordarà en el seu congrés els principals reptes als quals s'enfronten les empreses a l'hora d'innovar a través de cinc eixos temàtics: Seguretat, Connectivitat, Optimització de negoci, Intel·ligència i Experiència de client. Igualment, l'esdeveniment inclourà una extensa exposició comercial en què participaran, a través dels seus centrals mundials, companyies líders de tecnologies de la informació, desenvolupadors de plataformes de programari, empreses de ciberseguretat, proveïdors de serveis i de telecomunicacions, firmes d'automatització industrial, consultores, fabricants de hardware, centres tecnològics i de R+D, incubadores, start-ups, associacions i entitats.

Barcelona Cybersecurity Congress

Per la seva banda, també es trasllada a les mateixes dates que l’IOTSWC el Barcelona Cybersecurity Congress, esdeveniment anual coorganitzat amb la Generalitat de Catalunya, que convoca els principals agents i experts en ciberseguretat i que té com a objectiu analitzar els desafiaments actuals en aquest àmbit, definir patrons per protegir-se de ciberatacs a nivell sectorial, i difondre solucions reals, eines i bones pràctiques per a estendre la cultura de la ciberseguretat en tot tipus d'empreses, independentment de la seva dimensió o sector d'activitat.

En la seva tercera edició, aquest congrés se celebrarà paral·lelament a l'IOTSWC aportant continguts d'alt valor afegit sobre els riscos de la ciberseguretat i el seu impacte en el negoci per a empreses, pimes i professionals de totes les àrees de la indústria i la tecnologia. Així mateix, les sessions en què participaran experts internacionals aprofundiran sobre tres grans blocs temàtics: Escenari actual de les ciberamenaces, Ciberseguretat Industrial (IoT i 4.0) i Smart Mobility (5G i vehicle intel·ligent).

L'esdeveniment comptarà, així mateix, amb una zona expositiva per a empreses proveïdores de solucions i serveis de ciberseguretat, així com espais per al networking professional, les start-ups i la projecció del talent.

Dinamització de l’ecosistema IOT

En els propers mesos, IOTSWC continuarà dinamitzant i promovent el coneixement de noves tendències i aplicacions dins de l'ecosistema de l'IOT industrial amb el seu cicle de webinars i activitats formatives organitzades juntament amb l'Industrial Internet Consortium (IIC), la Generalitat de Catalunya i empreses i entitats. La següent sessió programada, que tindrà lloc el 22 de juliol, reunirà un panell d'experts de firmes com Sas i Microsoft que explicaran amb casos pràctics com detectar de forma proactiva problemes de qualitat durant la fabricació i la postvenda per reduir els costos de productes defectuosos utilitzant intel·ligència artificial i analítica de dades.


 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top