IPL presenta la seva unitat de Consultoria en Conservació de materials en EROSURFAS

Valoració positiva de del pas de IPL per Eurosurfas 2017, la Fira Internacional de Recobriments superficials, que tanca la seva 26 edició com la més innovadora fins al moment.

Superfícies funcionals, noves nano partícules amb centenars d'aplicacions, nano materials amb avançades propietats que beneficiaran el desenvolupament de la ciència o materials intel·ligents, pensats per millorar les relacions amb el medi ambient.

La fira, que va tenir lloc la setmana del 2 al sis d'octubre, a Barcelona, va donar lloc a interessants relacions que serviran per seguir nodrint el saber fer d'IPL.

IPL ha entrat en contacte amb fabricants de producte i amb laboratoris tecnològics, així com amb decisió makers de múltiples sectors, als quals poden aportar gran valor per cobrir les seves necessitats.

IPL ha presentat, en aquesta fira, la seva unitat de Consultoria en Conservació de materials.

IPL investiga, prescriu i aplica recobriments superficials intel·ligents, sobre tot tipus de materials, per protegir-los de l'ús, clima i vandalisme i afavorir la seva conservació en condicions crítiques.

Una activitat que desenvolupa en l'àmbit de l'arquitectura, tant en obra privada com civil; per a tot el sector ferroviari a la província de Barcelona; ajuntaments i entitats i institucions de caràcter privat.

La unitat de Consultoria en Conservació de materials s'encarrega d'investigar i prescriure els sistemes més adequats, per aconseguir el màxim cicle de vida dels materials que componen les infraestructures i edificacions. L'equip de producció implementa aquests sistemes, amb un control estricte de les especificacions d'aplicació. Tot a mida perquè res quedi fora de control.

Enginyers Químics i Tècnics, altament qualificats ausculten dia a dia el mercat dels recobriments, testejant i classificant les milers de referències existents, per oferir un servei totalment adaptat a la necessitat i optimitzat.
Eurosurfas ha suposat per IPL un punt de trobada, amb tots els actors del mercat dels recobriments, al seu abast.

 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top