IV Jornada BioEconomic Sitges 2015 “Eficiència Energètica, Construcció i Mobilitat cap a la Sostenibilitat en el Turisme”

Dimarts dia 9 de juny, l’Edifici Miramar de Sitges acollirà la IV Jornada BioEconomic Sitges 2015, sota el lema: “Eficiència Energètica, Construcció i Mobilitat cap a la Sostenibilitat en el Turisme”.

La jornada té per objectiu donar a conèixer els mitjans que tenim a l’abast per poder implementar accions en eficiència energètica, en les rehabilitacions i construccions d’hotels i edificis i per reduir el consum energètic i l’impacte mediambiental, un camí cap el Turisme Sostenible.

Es veuran diferents accions dirigides a millorar l'eficiència i optimitzar el consum energètic, estalviar energia per reduir costos energètics i promoure sostenibilitat econòmica, política i ambiental.
 
Les Institucions Públiques, els usuaris hotelers, industrials i comercials poden augmentar l'eficiència i maximitzar així el seu benefici.
 
La rehabilitació hotelera i d’ edificis és, sense dubte, una eina estratègica per augmentar la competitivitat del sector turístic i alhora per millorar una bona part del parc d’edificis.

Així com la gestió de la mobilitat en el Municipi, facilitant l’ús de vehicles poc contaminats.
 
Veure programa AQUÍ
 
 
tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top