Jornada. Les Dades a les Administracions Locals 20/30. Experiències i Reptes. Març 9 online

La jornada, organitzada per l'Ajuntament d'Alcobendas i l'Institut per a la Transferència de Coneixement en Innovació Pública - ITCIP, pretén oferir una visió àmplia dels projectes que les administracions locals innovadores s'estan desenvolupant al voltant de el món de l'Dada, l'anomenat petroli de l'Segle XXI.

Un altre objectiu de la jornada és ajudar a gestionar les dades per poder conèixer, analitzar, controlar, predir, millorar i avançar en un més eficient i millor servei als ciutadans, i col·laborar a crear serveis i gestionar infraestructures innovadores.

Es tracta d'una oportunitat per al sector local de conèixer els projectes més innovadors i avançats respecte a matèries com: l'arquitectura, el cicle de vida, la governança, la seguretat i la protecció, l'anàlisi i la predicció. Es coneixeran experiències i propostes com les Oficines de la Dada, el Delegat de Dades, les formes eficients d'emmagatzematge, gestió i conservació, i la seva aplicació als serveis públics en projectes de ciutats intel·ligents i el seu paper en l'obertura, transparència i reutilització.

La trobada comptarà amb un extraordinari panell de ponents en representació de la FEMP, la Comissió Europea, la Comunitat de Madrid i de ciutats com Madrid, Barcelona, Saragossa, Màlaga, Gijón, Logronyo, Alcobendas, Sant Feliu de Llobregat i Mataró.


Més Informació:
PROGRAMA | INSCRIPCIONS


 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top