Jornada d’auditoria del Sector Públic al Col·legi de Censors amb la participació com a ponent de Pere Ruiz

El passat 27 d’abril es va celebrar la 8a Jornada d’Auditoria del Sector Públic, organitzada pel Col•legi de Censors Jurats de Comptes de Catalunya, aquest any amb el lema “auditoria, governança i compliance al sector públic”.
La inauguració va comptar amb la Consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge, Meritxell Borras, el Síndic Major de la Sindicatura de Comptes de Catalunya, Jaume Amat i el President del Col•legi de Censors, Sr. Daniel Faura.

En aquesta jornada, es van debatre diversos aspectes tals com la transparència i bon govern, el compliance o la transformació digital. També es va desenvolupar una taula sobre les eines per millorar el control intern a les organitzacions públiques, en la que Pere Ruiz, soci de Faura-Casas, hi va participar com a ponent. En aquesta taula es va defensar, entre d'altres, la idea que el control hauria d'adaptar-se a la tipologia i la mida de l'organització o de l'ens local.

La cloenda va comptar amb la participació del Director Adjunt de l'Oficina Antifrau de Catalunya, Joan Xirau i la Interventora General de la Generalitat de Catalunya, Rosa Vidal.

 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top