Jornada sobre “Eficiència, Salut i Benestar en Rehabilitació i Construcció” a Sitges

L’Ajuntament de Sitges i BioEconomic, tenen el plaer d’anunciar la VIII Jornada BioEconomic® Sitges 2019 “Eficiència, Salut i Benestar en Rehabilitació i Construcció” - Passivhaus & WELL Building Standard, que tindrà lloc el dia 7 de Juny de 2019 a l’Edifici Miramar.

La finalitat d’aquesta Jornada és impulsar la Salut i el Benestar en la Rehabilitació i en la Construcció, amb les certificacions Passivhaus y WELL Building Standard, tant en el sector públic com privat, veient els beneficis que aporten tant al usuari, al propietari, com a la comunitat.

Es veuran casos d’èxit de vivendes, edificis i d’un col·legi que aposten per la sostenibilitat, així com les solucions i els materials.

La jornada comptarà amb Ainhoa Mata, Cap d'unitat d'edificis, Divisió de Gestió Energètica de l’ICAEN amb les novetats en certificació i en la normativa d’edificació.

La primera sessió WELL Building Standard® estarà moderada per Albert Lopez, Arquitecte Project Manager i Tècnic Prescriptor.

Es podrà conèixer el WELL Building Standard®, Sistema de qualificació per a mesurar l’impacte dels edificis en la salut  i el benestar de les persones, amb Bieito Silva Potí, Responsable certificació WELL al ITG - Fundación Instituto Tecnológico de Galicia.    
      
Edificis i Hotels per al confort y la salut, WELL Building Standard, amb Daniel Vilavedra, CEO i WELL AP a Ecopenta. La Façana Dinàmica s’adapta a WELL Building Standard i a Passivhaus, per Juan Villar, Project Business Department, Arquitecte Tècnic de SOMFY. I el cas pràctic: Procés de canvi que està vivint Actiu al llarg del recorregut per a  obtindre la Certificació WELL Per Pablo Amorós, WELL AP i Responsable Benestar corporatiu d’Actiu.

En la segona sessió Passivhaus, tractarà l’Ecosistema Vertical per Jose M Blas, Paisatgista - Landscaper. El cas d’èxit de PAPIK Cases Passives: Casa unifamiliar a Sant Cugat del Vallés, casa passiva equipada amb Aquarea de Panasonic, per Papik Fisas, Gerent de PAPIK Cases Passives. La gama Aquarea, una solució òptima per a l’acreditació Passivhaus, per Juan Carlos Gómez, Enginyer de Vendes a Panasonic.

I el cas d’èxit d’ Energiehaus: rehabilitació Passivhaus del col·legi públic “El Garrofer” a Viladecans. Primer exemple d’aquest tipus de rehabilitació a Catalunya, per Micheel Wassouf CEO Energiehaus, Architect, Certified Passivhaus Designer, Passivhaus Building Certifier. Finalitzarem amb un Càtering - Networking a la terrassa de l’Edifici Miramar.

Inscripció gratuïta: www.bioeconomic.cat

Veure Programa AQUÍ

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top