Jornades a Ripoll. Intervenció monumental/història/art

Es voldria que les Jornades a Ripoll. Intervenció monumental/història/art fossin un espai de trobada d'especialistes en la temàtica, de relació i debat.
 
L’objectiu de les Jornades a Ripoll. Intervenció monumental/història/art es consolidar Ripoll com un lloc de posada en comú i debat dels coneixements sobre intervenció monumental, història, art, en un desig de donar continuïtat cada any al Simposi Internacional sobre la portada romànica de Ripoll de 2013.
 
En aquest sentit, en el disseny de les jornades es pretén que els especialistes que presenten comunicacions tingui un espai ampli i que sempre hi hagi un espai de conversa i debat. És vol defugir d'espais estrets i amb manca de diàleg i comunicació. Si es ve a Ripoll es trobarà sempre un lloc de confrontació de plantejaments i cultures.   
 
Les Jornades a Ripoll. Intervenció monumental/història/art  es celebraran en el marc dels cursos d’estiu de la Universitat de Vic, organitzats pel Patronat del Monestir de Ripoll, l’Ajuntament de Ripoll i el Centre d’Estudis Comarcals del Ripollès, amb la col•laboració de l’Escola Superior de Conservació i Restauració de Béns Culturals de Catalunya.
 
 

Font: Ajuntament de Ripoll
 
 
tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top