Jornades on-line d’innovació i solucions per als tècnics municipals i les ciutats

Els dies 24 i 25 de noviembre es celebraran, en el marc del Congrés d’Enginyeria Municipal (CIM21), les jornades “Innovació i Solucions per als tècnics municipals i les ciutats”, organitzades pel Col·legi d’Enginyers d’Obres Públiques (CETOP) i on Ajuntament Impulsa hi ha col·laborat de manera especial a nivell de continguts.

Es tracta d’un cicle de conferències amb ponents reconeguts com Lluís Morer, Cap d'Àrea d'Estalvi i Eficiència Energètica d’ICAEN, que parlarà del model de ciutat energèticament sostenible. Morer enfocarà com una ciutat pot ser energèticament autosuficient; quin paper hi juguen els tècnics municipals i que es pot fer des de l’administració local.

Un altre ponent destacat serà Ramon Gras, urbanista de Hardward. Gras, que és investigador en innovació urbana a la universitat americana, parlarà amb exemples pràctics de com els avenços en el camp de la Ciència de les Ciutats ens permet comprendre els fenòmens urbans i les dinàmiques que afavoreixen un desenvolupament urbà de qualitat que permeti millorar la qualitat de vida i les possibilitats dels ciutadans.

En aquestes jornades també es parlarà de: geotèrmia per a municipis; de comunitats locals d’energia; de millora de qualitat de l’aire; de 5G; d’intel·ligència artificial; de l’aplicació de la tecnologia blockchain als ajuntaments; etc. També s’explicaran casos pràctics com: el nou projecte de recollida de residus de Mataró; els projectes de reconstrucción social post covid de l’Ajuntament de Premià de Mar, Sant Boi de Llobregat i Mollet; o el projecte Gàvius, liderat per Gavà, d’automatizació de processos per a una millor governança.

Les jornades són gratuïtes, en format en línia, i van adreçades a tots aquells agents que participin de la gestió municipal (tècnics municipals, gestors, empreses de serveis, representants polítics, etc.).

Els continguts es divideixen en dos grans blocs:

•    Dia 24 de 16:30 a 18:30 h. INNOVAR. QUIN ÉS EL ROL DELS TÈCNICS MUNICIPALS
•    Dia 25 de 16:20 a 18:45 h. SOLUCIONS INNOVADORES ALS REPTES DE LA CIUTAT

INSCRIPCIONS
https://www.enginyerscivils.cat/ca/civicrm/event/info?reset=1&id=270

PROGRAMA
https://www.enginyerscivils.cat/sites/default/files/noticies_fitxers_adjunts/JORNADAS%20CIM%202021_1.pdf

 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top