Jornades sobre auditoria i control intern al sector públic local

Els dies 23 i 24 de novembre es van celebrar al paranimf de la Universidad de Zaragoza unes jornades sobre l’auditoria i control intern al sector públic local, centrades especialment en la recent aprovació del RD 424/2017 que regula un nou regim jurídic del control intern als ens locals. Faura-Casas va participar activament en aquestes jornades com a entitat patrocinadora i diversos dels seus col·laboradors van poder assistir-hi per compartir experiències i coneixement amb els més de 100 professionals que ha reunit les jornades, tant procedents dels òrgans de control públic, com de firmes privades d’auditoria.

En les jornades es van desenvolupar  diverses sessions molt interessants que van permetre conèixer i analitzar els aspectes normatius que es desprenen del nou règim jurídic del control intern, però també es van poder compartir experiències pràctiques que s’estan duen a terme en aquest àmbit per part de diverses entitats públiques.

Entre les sessions realitzades, una de les taules va tenir com a tema la col•laboració de les firmes privades d’auditoria en les tasques de control intern dels ens locals, en la qual va participar el soci de Faura-Casas, Pere Ruiz, que des de l’àmplia experiència de la firma d’auditoria, va exposar les característiques d’aquesta col·laboració i va plantejar així mateix, els reptes de futur que es derivaran d’aquest nou entorn de control.
 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top