Kompan presenta a Sant Cugat una primícia a tot l'Estat espanyol, una estructura de parc infantil de nova generació

La plaça del Rei de Sant Cugat acull per Sant Jordi la primera presentació pública que l’empresa Kompan duu a terme de l’estructura de parc infantil The smart playground TM a tot l’Estat espanyol. The smart playground TM és una estructura especial. D’una banda, perquè se centra en dos contes de Hans Christian Andersen: La sireneta i L’aneguet lleig. De l’altra, perquè incorpora les tecnologies de la informació i de la comunicació de manera que, a través dels telèfons Intel·ligents i les tauletes tàctils, els nens i nenes –però també els adults– puguin obtenir un valor afegit de l’estructura de parc.

The smart playground TM s'ha fixat com a objectiu promoure l’entreteniment educatiu i l’aprenentatge durant la infància. Una de les idees de base del projecte és apropar els telèfons Intel·ligents i les tauletes interactives a les zones de joc infantil, de manera que les famílies tinguin accés directe i gratuït a l’univers virtual a través de codis QR i d’aplicacions descarregables.

The smart playground TM incorpora jocs d’aprenentatge digitals basats en els contes infantils, que es poden llegir o escoltar en 16 idiomes diferents, ja sigui a l’àrea de joc, ja sigui a casa o bé a les escoles. Així mateix, permet capturar imatges de realitat augmentada per desvetllar la imaginació dels infants.

Amb The smart playground TM, els objectius de Kompan coincideixen amb la filosofia de l’Ajuntament en matèria d’infància i educació: promoure el desenvolupament dels infants a través del joc pedagògic, la combinació de reptes físics apropiats a cada edat, la interacció social i l’ús de la tecnologia del segle XXI.

- Poden trobar més informació i veure imatges de The smart playground TM a l’enllaç següent: www.smart-playground.es


Font: Ajuntament de Sant Cugat
 
tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top