KOMPAN

contacte directe: comercial
KOMPAN.spain@KOMPAN.com

Parcs Tradicionals

Parcs Urbans

Parcs Interactius

Parcs Tematitzats

Parcs Naturals

PRODUCTES I SERVEIS

Parcs Tradicionals: casetes, sorrals, jocs de sorra i aigua, bancs i taules, gronxadors, tobogans de plàstic o acer inoxidable, xarxes, estructures d’escalada, balancins, xarxes COROCORD de corda, paviments de seguretat amortidors FLEXOTOP, terra de cautxú, llosetes de cautxú.

Parcs Urbans: jocs de molles, balancins, carrusels i jocs giratoris, tirolines, estructures Galaxy, Bloqx, cúpules, pistes multi esportives, pistes de pana, skate park, porteries, multi-porteries, frontons, cistelles de bàsquet, xarxes, accessoris, circuits d’obstacles, biosaludables d’exterior.

Parcs Interactius:  ICON, The Smart Playground, codis QR.

Parcs Tematitzats: Styory Makers, estructures de joc Hans Chirstian Andersen, estructures de joc Imaginator, vehicles i vaixells, castells, elements de jocs per al més petits.

Parcs Naturals: gamma de productes de fusta Robinia, estructures multi-jocs de fusta certificada FSC, parcour, bancs i taules, cartells, llosetes i tendals per l’ombra.


LÍNIES DE PRODUCTES:

BLOQX: l’ escalada és un esport popular i desafiador que posa a prova la força i la coordinació dels nens. Els productes de la gamma BLOQX són formes geomètriques gegants que encaixen perfectament en entorns urbans. Una irresistible aventura d’escalada en 3D.

COROCORD: xarxes i estructures dinàmiques inspirades en la natura. Dissenys tridimensionals, cordes especials reforçades d’acer de 16 mm. de gruix, connectades mitjançant unes pinces en forma de “S” en acer inoxidable. La gamma de xarxes Corocord ofereix una gran varietat de formes, tamanys, geometries i solucions lúdiques personalitzades: Loops, ponts, xarxes d’escalada, parcours, torres.

ELEMENTS: és un sistema modular per a nens petits format per tobogans individuals i dobles, postes de bombers, gronxadors, xarxes i escales. Els panells són d’HDPE, material antivandàlic. La gamma també inclou sorrals, jocs de sorra i aigua, jocs de molla, spinners.

FREEGAME: les pistes multi esportives animen els nens a fer esport i potencien la interacció social. Són solucions flexibles que inclouen una àmplia gamma d’activitats: futbol, bàsquet, tennis, hockey, patinatge, etc. FREEGAME ofereix pistes Multiesportives de diferents mides i tipus de materials: Freegame CLASSIC (dissenyada amb planxes de fusta subjectes a una estructura d’acer galvanitzat) i Freegame COSMOS (formada per planxes de polietilè HD subjectes a una estructura d’acer galvanitzat). La gamma Freegame també inclou les pistes de Pana, joc similar al futbol de carrer, però més ràpid: l’objectiu és xutar la pilota entre les cames del contrari, marcant un túnel o “pana”. Les pistes de pana poden ser d’acer, fusta o HDPE i estan disponibles en diferents alçades i mides.
La gamma Multisport també inclou diversos accessoris, com porteries, mini-porteries, xarxes, cistelles de bàsquet, barreres.

GALAXY: la gamma Galaxy de Kompan, pensada especialment per a adolescents, és especialment robusta i està dissenyada per complir amb els més alts estàndards de resistència, qualitat i durabilitat. L’estructura és d’acer galvanitzat. Aquesta gamma s’ha ampliat i millorat l’any 2014 oferint noves activitats, com per exemple, el “tricking” urbà, i afegint una nova combinació de color (verd llima/gris). Aquesta gamma inclou productes giratoris innovadors, com la guardonada Supernova.

ICON: una innovadora línia d’equipament lúdic electrònic que combina els jocs interactius d’ordinador amb la diversió i l’exercici a l’aire lliure. Cada producte té fins a 4 jocs per a jugar individualment o en equip. Els productes ICON estan fabricats amb els materials més segurs i resistents del mercat. Tots els cables, endolls i peces electròniques són resistents a les condiciones meteorològiques i s’han dissenyat especialment per a suportar entorns humits i mullats.

MOMENTS: la gamma de productes Moments de KOMPAN està avalada per més de 40 anys de compromís amb el joc del nen, oferint un entorn divertit que inspira el joc, anima al moviment i planteja diferents reptes. Les estructures clàssiques de postes i plataformes estimulen una àmplia varietat d’activitats, com per exemple escalar, balancejar-se, lliscar o reunir-se amb els amics. Els panells HPDE de la gamma MOMENTS de Kompan són resistents al vandalisme i a qualsevol condició climàtica, estabilitzats contra els rajos UV per tal de reduir la decoloració i 100% reciclables després del seu ús. Aquesta gamma de productes ofereix infinites combinacions de joc a l’aire lliure: estructures amb tobogans, ponts, xarxes, rampes d’escalada, casetes, etc. També hi ha equipaments de joc lematitzats (vaixells, trens, cotxes, castells) i la línia STORY MAKERS que presenta temes fàcilment identificables per al més petits (benzineres, excavadores, cases, selves, torres, palaus, fortaleses,....). La gamma MOMENTS també inclou una àmplia varietat de jocs de molles i balancins, especialment dissenyats per als nens més petits: els exercicis de balanceig estimulen el sistema vestibular per promoure l’equilibri i l’orientació espacial dels nens. La gamma es completa amb jocs d’aigua i sorra, sorrals, taules petites i bancs, tobogans individuals, gronxadors, panells creatius.

IMAGINATOR: amb la gamma de productes Kompan Imaginator els nens gaudeixen d’interminables hores de joc imaginatiu i temàtic, nombroses activitats de joc físic i diferents temàtiques per a nens de totes les edats. Estructures de joc tematitzades representant 4 temes principals: Basic, Pirata, Castell i, com a novetat, la nova línia de productes de l’Espai (coets, exploradors espacials, la nau Entrerprise, etc.). Algunes d’aquestes estructures estan adaptades per a nens amb discapacitats.

NATURE: l’equipament Nature està fabricat amb fusta ecològica certificada FSC i ofereix una qualitat única, una durabilitat excepcional i una gran resistència antivandàlica. Aquesta fusta es conserva durant molts anys (grau de durabilitat 1-2: entre 15 i 25 anys). La gamma inclou diverses estructures de joc, estructures d’escalada, jocs d’aigua i sorra, bancs i taules, balancins, tobogans individuals, casetes, circuits d’obstacles., tirolines, gronxadors.

ROBIN: la gamma de productes de fusta Robinia, originària d’Europa i certificada FSC, inclou productes tan diversos com jocs de molla i dinàmics, balancins, gronxadors, tobogans, estructures d’escalada, jocs d’equilibri, casetes de joc, circuits d’obstacles, sorrals, jocs de sorra i aigua, accessoris, bancs i tendals. Els productes Robinia de KOMPAN presenten una nova manera de dissenyar els parcs infantils: una solució integral que combina el joc natural i el valor pedagògic, estimula l’interès dels nens pel món natural i el coneixement de la natura. Els nostres productes Robinia s’integren en el paisatge.

SMART PLAYGROUND: una autèntica revolució dins el món dels parcs infantils. Una línia de productes que combina el joc tradicional amb les apps per a jocs interactius, un complet paquet digital de contes de fades de Hans Chirstian Andersen i jocs virtuals que fomenten l’aprenentatge, l’entreteniment educatiu i la diversió. Les estructures de joc tematitzades estan basades en 3 contes de fades de Hans Christian Andersen: L’Aneguet Lleig, La Sireneta i La Pedra Foguera. Les apps es descarreguen gratuïtament des d’una Tablet o Smartphone. Utilitzant els codis QR i les apps gratuïtes, nens i adults tenen accés in situ a l’univers virtual i de realitat augmentada.

X-ERCISE: la zona biosaludable X-ERCISE està dissenyada per a mantenir la salut de les persones més grans de 15 anys. És ideal per a la gent gran. El nostre equipament de gimnàs a l’aire lliure estimula l’exercici físic saludable i equilibrat i permet gaudir-ho amb els amics i la família. Fabricats amb materials molt resistents (alumini, acer inoxidable, HPL), es netegen amb aigua a pressió i no permeten la fixació d'adhesius ni de graffitis.

P+SAC

Kompan ha creat un nou concepte ecològic: EcoCore TM, un material ecològic de gran durabilitat, reciclable, i produit amb material reciclat al 100%. Estem canviant tots els panells d’HDPE pel nou EcoCore TM.
Som una empresa ecològica: utilitzem materials reciclats en més d'un 70% del consum total i el 95% pot ser reciclat després del seu ús. Disposem de tots els certificats ecològics relatius a la nostra activitat.

CASOS D’ÈXIT I REFERÈNCIES

[DESCRIP_OBRES]

Parc Central, Mataró

Guggenheim, Bilbao

Front Marítim, Salou

HCA Sant Cugat
tornar al llistat de proveïdors

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top