L´Ajuntament de Manresa treballa per aconseguir 115.000 € per la Flama

Els diners serviran per continuar amb les millores iniciades i canviar els tancaments exteriors de l'escola.

Els 115.000 euros no són al sac de forma oficial encara, però la regidoria d'Ensenyament de l'Ajuntament de Manresa treballa perquè aquests diners permetin en breu continuar amb les millores a l'escola la Flama, un centre educatiu en el qual no s'havien fet reformes en 23 anys.

Els diners els podria aportar la Diputació de Barcelona i servirien per millorar els tancaments exteriors del centre educatiu, un cop ha quedat ben palès que el projecte de trasllat a un edifici de nova construcció al sector de la Mion està aturat.

Aquest estiu els operaris han estat treballant per canviar lavabos i repintar parets. Eren les primeres reformes importants que es feien a l'edifici des de l'any 1989. Els treballs es van centrar en dues millores demanades expressament per l'AMPA i la direcció del centre, que consideraven que eren dos dels aspectes més descuidats de l'edifici. Alguns dels sanitaris estaven trencats i les parets de diverses aules tenien clapes on no hi havia rastre de pintura. Ara toca canviar els tancaments exteriors de l'edifici. Aquesta acció ha de permetre una climatització més eficient del recinte. Les millores arriben després que les mares i els pares de l'escola fessin públic un manifest en el qual explicaven que no era acceptable la situació d'impàs en la què es trobava l'escola, ja que no s'avançava cap a la nova seu ni s'hi invertia en millores en l'escola de sempre, el que havia creat una dinàmica que calia trencar.


Font: Regió 7

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top