L’Ajuntament d’Olot signa un conveni amb ESADE per impartir un curs per alts directius a la Ciutat

L’anunci l’ha fet el cap de l’Àrea de Progrés Econòmic de l’Ajuntament d’Olot, Estanis Vayreda, que ha manifestat la satisfacció de poder apropar formació de 1a Divisió a empresaris de primer nivell de la Garrotxa i de les comarques veïnes. Segons Vayreda, “una de les prioritats d’aquest equip de govern ha estat des del primer dia estar al costat dels sectors econòmics, i darrerament s’han fet diferents passes en aquest sentit (intentar portar la fibra òptica, recerca de finançament per a les empreses, ser una administració facilitadora fent possible la posada en marxa de l’antiga depuradora perquè l’Escorxador pugui créixer...)”.

El Programme for Leadership Development PLD® constarà de 15 sessions i es donarà a partir del mes de febrer a la Fundació d’Estudis Superiors

ESADE Business School, la cinquena escola de negocis del món, amb campus a Barcelona i Madrid, impartirà un curs únic i de referència a les comarques gironines per alts directius d’empreses interessades a “diversificar-se, reinventar-se, internacionalitzar-se, canviar de mercats...”.

El programa, obert a un grup d’entre 20-25 alumnes, consta de 15 sessions presencials que s’impartiran setmanalment a l’edifici de la Fundació d’Estudis Superiors d’Olot, i també en alguns casos a través de plataformes telemàtiques a distància.

Segons el secretari general d’ESADE, Francisco Longo, “per tirar endavant un programa com aquest és imprescindible trobar un partner o soci local que faci una aposta decidida per una formació empresarial de qualitat, i un teixit empresarial de base en el territori que permeti desenvolupar un programa de la màxima excel·lència i ambició. I hem valorat que aquests dos requisits es donen en aquesta iniciativa».

Segons Andrés Raya, director del programa ESADE Partners, “el d’Olot és el programa d’ESADE més renovat, de direcció generalista, volgudament amb una alta aplicabilitat, i molt centrat en la innovació i la internacionalització.
L’objectiu és ampliar els coneixements i millorar les competències dels directius participants, amb una menció especial en el lideratge, que és l’eix vertebrador”.

A l’acte també hi ha assistit el president del Cercle empresarial EURAM, Òscar Rodríguez, que a més de recolzar la iniciativa ha subratllat la importància per a Olot de poder captar turisme formatiu, i de mica en mica poder diversificar i descentralitzar cursos d’aquest nivell per anar augmentant la competitivitat de les empreses del territori.

Per al director del curs, Carles Torrecilla, “si aquest curs no existís s’hauria d’inventar. Els de la Garrotxa sou com un oasi, una comunitat molt dinàmica amb empreses molt bones. I si totes les regions fossin com la vostra tots plegats aniríem molt millor, a tots els nivells”.

Per últim, l’alcalde Josep M. Corominas, abans de signar el conveni de col·laboració amb ESADE, ha tancat l’acte expressant “la satisfacció de l’acord, que satisfà diferents objectius: formació de nivell universitari a la ciutat, la consolidació de la FES lligada amb altres iniciatives formatives de primer nivell, i atendre una demanda formulada des de l’empresariat garrotxí. “L’administració ha de saber escoltar i estar atent a les seves demandes. Ens va semblar que hi havia una petició clara en formació d’aquest nivell, i aquest conveni ens apropa a aquest objectiu. I més, tenint com a socis ESADE i el Cercle EURAM al nostre costat”.


Font: Ajuntament d’Olot

 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top