L’Ajuntament de Molins de Rei proposa la creació d’un espai polivalent per joves i entitats al costat del Parc de la Mariona

La reassignació d’algunes partides d’inversions permetrà destinar 220.000 euros per finançar la construcció d’un espai polivalent destinat a l’oci juvenil i a les entitats culturals de la vila. Aquest nou espai podria tenir futures ampliacions ja que es planteja ubicar-lo al costat del Parc de la Mariona, en un gran terreny destinat a equipaments.

L’equip de govern municipal ha proposat als grups de l’oposició que el solar municipal de més de 4.000 m2 ubicat entre els carrers Francesc Layret, Primer de Maig i Salvador Seguí (al costat del Parc de la Mariona) aculli un nou espai polivalent que pugui ser utilitzat per les entitats juvenils i culturals del municipi. Aquesta proposta, que estava recollida en el Pla Local de Joventut, es tirarà endavant sempre i quan obtingui el consens necessari entre els grups polítics i les entitats implicades, a les que se’ls exposarà la idea durant els propers dies.

L’objectiu del projecte és habilitar un espai que pugui atendre a les necessitats més immediates però que pugui ser ampliat posteriorment quan hi hagi els recursos oportuns per fer-ho. En aquest sentit, aquest espai polivalent podria oferir una bona alternativa a les tres entitats que estan utilitzant les sales annexes d’El Molí i que es quedaran sense local ni magatzem quan comencin les obres de restauració d’aquest espai per fer-hi la nova biblioteca Pau Vila.

L’alcalde de Molins de Rei i regidor de cultura, Joan Ramon Casals, ha explicat que “és una proposta que està encara en una fase embrionària però pot ser una Excel·lent oportunitat per donar resposta a algunes de les necessitats més evidents que tenen les entitats culturals i juvenils més actives del municipi”. De la seva banda, el primer tinent d’alcalde, Xavi Paz, ha afegit que “un espai polivalent d’aquest tipus pot ajudar a enriquir encara més la vida associativa i cultural de Molins de Rei, resolent problemes d’emmagatzematge de material, assajos i sales de reunions entre d’altres”.


Font: Ajuntament de Molins de Rei

 

 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top