L’Ajuntament de Mollet estrena nou equipament d’escalada en bloc, situat a la Pista Municipal d’Atletisme

L’Ajuntament de Mollet ha instal·lat un equipament d’escalada en bloc a la Pista Municipal d’Atletisme. Es tracta d’un boulder de 22 metres de llargada i 3,5 d’alçada, ideal per a l’entrenament i la docència d’aquesta disciplina.

La construcció està formada per una estructura metàl·lica en fibra de vidre  amb ciments de resina que imita la roca natural i és altament resistent.  Les preses, fixades a l’estructura, són de diferents mides, colors i profunditat. El bloc està dividit en dues parts: la zona amb les preses més petites és ideal per a passos més tècnics i pel treball de dits; la zona amb preses més grans està dissenyada per facilitar l’entrenament i la docència. Totes les preses tenen un plaqueta d’acer inoxidable que s’ancora mitjançant un cargol a l’estructura. La instal·lació d’aquest nou equipament s’ha fet gràcies al suport de la Diputació de Barcelona.

Per poder fer ús del bloc d’escalada cal ser soci del Club Muntanyenc de Mollet o bé gestionar una autorització prèvia a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Mollet i pagar una entrada o abonament mensual, que donarà dret als usuaris a utilitzar els vestuaris i els lavabos de la Pista d’Atletisme. L’horari serà de dilluns a divendres, de 9 a 13 h i de 15 a 22h.

L’Ajuntament i el Club Muntanyenc de Mollet han signat un conveni de col·laboració per mitjà del qual el Club gestionarà el possible ús de l’equipament en caps de setmana. A més, els socis del club tindran una bonificació del 100% en el preu per accedir a l’equipament. En aquest sentit, l’alcalde Josep Monràs, ha declarat que el bloc d’escalada reforça l’activitat quotidiana del Club Muntanyenc i que “és una mostra del suport del govern municipal a les entitats esportives de la ciutat”.

El president del Club Muntanyenc, Valentí Careta, s’ha mostrat molt satisfet i ha explicat que el bloc d’escalada era una demanda recurrent del club. “Era un equipament necessari perquè ens ho demanen els nostres escaladors i, a més, suposarà una eina molt bona per a la nostra canalla, per fer entrenament sense haver d’anar a la muntanya i per poder impartir cursos”. Careta ha explicat que el Club presentarà el bloc d’escalada arreu de la comarca i preveu que atregui nombrosos escaladors vallesans.
 

Font: Ajuntament de Mollet

 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top