L’Ajuntament de Reus aprova la cessió de terreny per a l’ampliació de l’Escola Maria Cortina

La Junta de Govern de l’Ajuntament de Reus ha aprovat aquest divendres 25 de gener la cessió de terrenys a l’Escola Maria Cortina per possibilitar l’ampliació del centre educatiu. L’Ajuntament respon així a la petició de l’escola per buscar una solució a les necessitats d’adaptació, millora i ampliació de les seves aules i instal·lacions escolars.

La regidora d’Ensenyament i Política Lingüística, Dolors Sardà, afirma que «amb aquest acord, l’Ajuntament vol contribuir a satisfer nes necessitats d’ampliació d’una escola que cal tenir present en el mapa escolar de la ciutat pel seu emplaçament, l’oferta educativa i la trajectòria d’escolarització al llarg dels anys».

La Junta de Govern Local ha acordat constituir un dret de superfície a favor de l’Escola Maria Cortina sobre 189,22 m2 de terrenys situats al número 18 del carrer d’Antoni Gaudí i que s’hauran de destinar a l’ampliació de les dependències del centre educatiu. Actualment, aquest terrenys estan edificats amb una nau de planta única.

El dret de superfície es constitueix a títol gratuït i té una durada de 50 anys, sempre que es mantinguin les condicions de l’entitat a qui se li cedeix i es destini l’espai a fins educatius.
L’acord preveu que l’escola haurà de construir les noves instal·lacions en el termini de quatre anys.
 

Font: Ajuntament de Reus

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top