L’Ajuntament de Sant Cugat construirà un nou pavelló a la zona esportiva de la Guinardera

La construcció d’aquest equipament se suma a la inversió feta de 514.000 € en la millora d’instal·lacions esportives (amb pressupost d’inversió 2013) i destinarà 350.000 € més per continuar duent a terme aquest tipus de millores (amb pressupost d’inversió 2014)
 
El regidor d’Esports, Xavier Tizón, va confirmar en la sessió ordinària del Consell Sectorial d’Esports que l’Ajuntament té la intenció de construir un nou pavelló a la Zona Esportiva Municipal de la Guinardera. “En aquests moments”, ha explicat Tizón, “el projecte està en fase de planificació i encara no hi ha un calendari d’execució definit. Properament anirem informant sobre les característiques que tindrà aquest nou equipament”. Tizón ha remarcat que amb aquest pavelló es pretén cobrir les necessitats d’espai per a la pràctica esportiva que tenen els clubs de la ciutat.
 
Així mateix, en el marc d’aquesta sessió del Consell Sectorial d’Esports es va informar de totes les obres de millora a equipaments esportius que s’han efectuat amb el pressupost municipal d’inversions de l’any 2013. En total s’han invertit 514.000 € per dur a terme 36 obres de millora. D’entre totes les actuacions fetes, cal destacar que el 64% han seguit les prioritats marcades a les taules de participació i al plenari del Consell d’Esports: centrar-se en millorar els paviments de joc i resoldre els problemes d’entrada d’aigua (goteres). Concretament, seguint aquesta línia d’actuació s’han dut a terme obres per valor de 328.491’23 €.
 
Finalment, el regidor d’Esports va recordar que el pressupost municipal d’inversions de l’any 2014 preveu destinar 350.000 € més per continuar duent a terme millores en instal·lacions esportives. 

 
Font: Ajuntament de Sant Cugat

 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top