L’Ajuntament de Sant Cugat durà a terme 11 obres de millora a instal·lacions esportives aquest mes de juliol

L’Ajuntament ha aprovat onze intervencions de millora en diverses instal•lacions esportives municipals. Les obres es desenvoluparan aquest mes de juliol aprofitant l’aturada de les competicions esportives. La inversió total és de 56.558’57 euros, la major part finançats a través del pressupost d’inversió municipal de l’any 2014 (que, cal recordar-ho, reservava una partida de 350.000 € per a la millora d’equipaments esportius i escolars).


Les onze actuacions que es duran a terme són les següents:


Obres amb pressupost inversió 2014

Instal·lació de nou punt de xarxa i posta en marxa del PC del PAV3 ZEM Rambla del Celler. Pressupost: 548’87 € (a càrrec de l’UTE Comunicaciones S. CUGAT – DEIMPS SPACE i SLU-ELECNOR, S.A.)

Subministrament i instal·lació d’un jocs de pals de Voleibol per l’Escola L’Olivera. Pressupost: 1.287,63 € (a càrrec de l’empresa Empresa DEID Esports SCP)

Subministrament i instal·lació de bancs pel vestíbul de la sala d’Arts Marcials del PAV3 ZEM Rambla del Celler. Pressupost: 560’04 € (a càrrec de Mobles Grau S.A.)

Inspecció i segellat d’entrades d’aigua de la coberta i rocòdrom a la Sala Canigó. Pressupost: 7.432,55 € (a càrrec de l’empresa REHATEC FAÇANES S.A.)

Impermeabilització i segellat de canals de coberta, pilars i baixants de la ZEM La Floresta. Pressupost: 13.095,85 € (a càrrec de REHATEC FAÇANES S.A.)

Subministrament i instal·lació de riells i xarxes atura pilotes pel Pavelló Valldoreix. Pressupost: 7.005,90 € (a càrrec de Industrial de Materiales para Vallados S.L.)

Subministrament i reparació del parquet afectat per les goteres de la ZEM La Floresta. Pressupost: 21.533,10 € (a càrrec de DISSENY TEA3, S.L)


Obres amb pressupost ordinari 2014

Canvi d’ubicació del marcador del Camp de Futbol Mira-sol. Pressupost: 701,80 € (a càrrec d’Instal·lacions Amat-Marsan S.L.)

Reparació línies de marcatge del Camp de Futbol de Mira-sol. Pressupost: 103’98 € (a càrrec de l’empresa Garden Tona, S.L.)

Poliment de la pista exterior d’hoquei patins de la ZEM Jaume Tubau. Pressupost: 2.893’06 € (a càrrec de l’empresa Red Integral Service 2002 SL)

Subministrament i instal·lació porta vestidor 5 del PAV3 ZEM Rambla del Celler. Pressupost: 395’79 € (a càrrec de l’empresa STAFF SEDO, S.L.)


Font: Ajuntament de Sant Cugat
 
tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top