L’Ajuntament de Terrassa substitueix 40 embornals a l’agost per garantir el manteniment de la ciutat

L’Ajuntament de Terrassa ha finalitzat els treballs de substitució de 40 embornals de la ciutat que s’havien deteriorat pel pas de vehicles pesats. Les obres s’han realitzat als carrers de la Rasa i de Topete durant les setmanes centrals d’agost, des del 12 fins al 23 d’agost, aprofitant la reducció de l’activitat a la ciutat. Amb aquesta actuació, que ha anat a càrrec d’operaris municipals de Gestió de l’Espai Públic (GEP), es pretén garantir el manteniment de l’espai públic i evitar les molèsties de soroll que aquests embornals podrien provocar sinó estan ben subjectes al paviment.

Al carrer de Topete, s’ha procedit a substituir 23 embornals existents per d’altres de major gruix que s’han col•locat amb un material d’alta resistència a la compressió. Es tracta d’un morter que conté una dosificació especial de ciment i àrids seleccionats que s’utilitza per al manteniment de carreteres, reparació de terres de formigó o instal•lació de llums en pistes d’aeroports, entre d’altres.

Pel que fa al carrer de la Rasa es van extreure 17 embornals, que van ser substituïts per d’altres de nous de les mateixes característiques que els del carrer de Topete.

Durant l’execució d’aquest projecte, s’ha procedit a fer talls de trànsit en aquests dos carrers per trams, en funció de l’evolució de les obres, per minimitzar l’afectació en la circulació viària.


Font: Ajuntament de Terrassa

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top