L’alcalde i president de l’Associació Àmbit B30 visita el SIL amb el president de la Diputació de Barcelona

La Diputació de Barcelona va convidar a participar a l'Associació Àmbit B30 al SIL 2013, donant l'oportunitat de ser-hi presents en aquest esdeveniment clarament beneficiós per a la promoció internacional. Cal recordar que, a més de l'Associació Àmbit B30, al mateix estand, participen altres entitats i organismes que mostren diferents projectes i actuacions en l'àmbit de la logística i dels polígons d'activitat econòmica de la demarcació de Barcelona.

Durant la visita, el President de la Diputació de Barcelona, s’ha interessat pels diferents projectes amb que l’Associació Àmbit B30 participa al SIL i ha manifestat que “aquesta és la primera posada en públic de l’Àmbit B30 i una bona oportunitat que pel nostre territori significa de donar a conèixer internacionalment la indústria i la logística”.

D’altra banda, el president de l’Associació Àmbit B30 i alcalde de Mollet, Josep Monràs,  ha declarat que “estar presents al SIL és una aposta de projecció internacional de la B30  i que cal agrair l’esforç i complicitat de la Diputació de Barcelona i de les entitats público privades que formen part de l’Àmbit B30 per la feina realitzada”.

Quan tot just fa un mes que l'Àmbit B30 s'ha constituït com a Associació, la participació al SIL representa una magnífica oportunitat i una excel•lent plataforma per donar a conèixer les innovacions, els productes i els serveis que, dins els sectors que estan representats al SIL, ofereixen des de les diferents organitzacions que integren l'Àmbit B30.

En aquest sentit, son vuit  els projectes logístics emmarcats en algun dels sectors representats al SIL que estan presents a l'estand de l'Associació Àmbit B30. Entre aquests, l’empresa Kops de Mollet, que forma part de l’Agrupació d’Industrials del Baix Vallès, hi participa explicant la seva activitat (facilitar la implantació de sistemes d’etiquetes personalitzades per al sector de la logística).
 

Font: Ajuntament de Mollet del Vallès

 

 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top