La Brigada municipal d'obres de Caldetes disposa d'un nou vehicle

Al llarg dels anys i a causa de l´ús intensiu que es fa dels vehicles, el parc mòbil de la Brigada s´ha anat deteriorant. És per això que s´ha pres la decisió de realitzar una renovació gradual de la flota i el passat 9 de març la Junta de Govern Local va aprovar l´adquisició d´una furgoneta destinada a possibilitar la continuïtat de les tasques que desenvolupa la brigada municipal d´obres. Aquesta ha estat una Nissan NV200, el model que més s´adapta a les actuals necessitats de la brigada. D´aquesta manera es garanteix  que àrea pugui continuar realitzant les seves tasques amb eficàcia.

D´altra banda, amb el desig d´incrementar la seguretat i accessibilitat de la brigada a l´hora de realitzar el manteniment viari i de l´enllumenat públic, també s´ha previst l´adquisició d´un camió cistella .

De cara al futur, des de l´Ajuntament i atenent al paquet integrat de mesures sobre el canvi climàtic i energia que proposa la Unió Europea de cara al 2020, s´anirà renovant l´actual flota de la brigada amb vehicles elèctrics.
 

Font: Ajuntament de Caldes d’Estrac
 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top