La consultora Solucions Geogràfiques prepara el cens empresarial dels polígons industrials del Vallès Oriental

La consultora Solucions Geogràfiques prepara el cens empresarial dels polígons industrials del Vallès Oriental. La tasca de recerca que realitza la consultora consisteix en l’elaboració d’una base de dades relacional actualitzada de totes les empreses i establiments presents als 130 polígons industrials dels pobles i ciutats de la comarca.Per a la realització d’aquest cens, Solucions Geogràfiques obté la informació per diverses vies: 

- Recerca: extracció de dades a través de fonts d’informació i bases de dades existents com poden ser plataformes públiques, el mapa urbanístic de Catalunya o les cambres de comerç entre d’altres. 
- Treball de camp: els professionals s’entrevisten ja sigui en directe o a distància amb les empreses per obtenir la informació dels atributs.

No només és un recurs útil per buscar proveïdors o serveis de proximitat sinó que també serveix per conèixer el teixit empresarial de la comarca i fer difusió de les empreses que hi treballen.
Si les empreses disposen d’un departament d’innovació, un pla d’igualtat o fonts d’energia renovables són algunes de les dades que inclourà aquest cens. 

En cas de disposar d’un cens d’establiments comercials, ja sigui de polígons industrials o de comerç local, és de rellevant importància realitzar una actualització periòdica per tenir una imatge precisa de la realitat empresarial i comercial dels municipis i/o comarques. A Solucions Geogràfiques són experts en geoinformació i creació de bases de dades amb més de 20 anys d’experiència.  
tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top