La Diputació de Barcelona impulsa un premi per a accions innovadores en la gestió de l'hàbitat urbà amb el Col·legi d'Arquitectes de Catalunya

La Diputació de Barcelona promou, per primera vegada, un premi per a accions innovadores en la gestió de l’hàbitat urbà, en el marc del programa Mostres d’Arquitectura del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC). El premi, destinat a arquitectes d’administracions locals, vol reconèixer i difondre el treball realitzat davant de reptes que requereixen d’una intermediació entre la ciutadania i la decisió política, com ara els processos de gentrificació i degradació urbanes, l’accés al verd urbà així com les intervencions a nivell urbanístic i d’infraestructures.

D’acord amb les bases de la convocatòria, un jurat integrat per membres de les demarcacions de Barcelona i el Vallès del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya i de la Diputació de Barcelona, valorarà els treballs presentats a partir de criteris com que l’actuació formi part d'una estratègia municipal amplia, la complexitat de la problemàtica abordada, entesa aquesta com l'existència d'agents i interessos contraposats, la innovació en la metodologia o processos establerts per abordar la problemàtica, així com el grau d'assoliment dels objectius i la capacitat de la metodologia per ser aplicada en altres municipis. El termini per presentar les propostes estarà obert fins al 9 de setembre.

Les Mostres d’Arquitectura son convocatòries que, amb caràcter pluriennal, organitzen les diferents demarcacions del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya per donar a conèixer la tasca del seus col·legiats en els diferents àmbits de la pràctica professional.

En la convocatòria de la 8a Mostra d’Arquitectura del Vallès i de la 3a Mostra d’Arquitectura der Barcelona s’inclou per primera vegada un premi patrocinat per la Diputació de Barcelona adreçat als arquitectes municipals dels ajuntaments dels territoris d’aquests mostres com són el Vallès Oriental, el Vallès Occidental, el Barcelonès i el Baix Llobregat.


Més informació: Mostres d’Arquitectura 2019


 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top