La Diputació de Tarragona impulsa equipaments i serveis en espais naturals de la demarcació

La Diputació de Tarragona promou equipaments i serveis als parcs naturals de la Serra del Montsant, dels Ports i del Delta de l’Ebre, així com al Paratge Natural d’Interès Nacional de Poblet (PNIN), a través del suport econòmic a les iniciatives engegades per les respectives juntes rectores d’aquests espais. En aquest sentit, la institució supramunicipal hi aporta 105.000 euros en conjunt al llarg d’aquest any.
 
En el cas del Paratge Natural d’Interès Nacional de Poblet, la inversió permetrà realitzar el projecte de condicionament de diversos trams dins el recorregut de l’itinerari geològic del Bosc de Poblet. Al Parc Natural de la Serra del Montsant, es finançarà el pla de recuperació de conreus abandonats, el disseny de senyalització d’itineraris i àrees de lleure, el disseny i edició de l’agenda escolar i el manteniment del mobiliari de l’equipament de Mas Roger. Pel que fa al Parc Natural del Ports, els ajuts serviran per a la realització de projectes museogràfics, tractament ignífug i insecticida de l’estructura de fusta de la teula del Centre d’Informació del Parc al Montsià i productes de promoció i difusió del parc. Finalment, al Parc Natural del Delta de l’Ebre els recursos es destinaran a l’adquisició de desbrossadors i al projecte de millora ecològica de les llacunes del Delta de l’Ebre.
 
El suport de la Diputació de Tarragona a aquests espais naturals, a través de la Unitat de Medi Ambient, Salut Pública i Territori, s’inclou en la tasca de la institució per tal de fomentar la protecció i conservació del medi ambient al Camp de Tarragona i a les Terres de l'Ebre. Aquest àmbit configura un dels elements bàsics per al desenvolupament equilibrat del territori i el benestar social i econòmic dels pobles i de les persones.
 
tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top