La Fibra Òptica d'última generació FTTHI arriba als polígons industrials de Barberà del Vallès

El desenvolupament i l'impuls de la innovació i la modernització als polígons industrials de Barberà del Vallès constitueix un dels objectius principals de l'Ajuntament del municipi per contribuir a dissenyar un model de ciutat referent en l'ús de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC). Amb la instal·lació de xarxes de fibra òptica s'ofereix una millora en la qualitat de vida de la ciutadania, així com convertir Barberà en un pol d'atracció per la posada en marxa d'activitats econòmiques d'alt valor afegit les quals necessiten recursos de connectivitat que únicament les modernes xarxes de fibra òptica poden proporcionar.
 
Seguint amb l'impuls de les noves TIC,  aquest any 2016, en el marc del Pla de Desplegament de la Fibra òptica d'última generació FTTHI d'Orange España, s’iniciarà el desplegament començant pel Centre de Negocis Nodus Barberà, i continuant als polígons Industrials Barberencs de Can Salvatella-Torre Mateu, Santiga-Provasa, i polígons A i B de la Ronda Santa Maria.
 
Per enaltir i recolzar aquest desplegament, en el marc de la Nit de l'Empresa de Barberà el proper 18 d'octubre, es comptarà amb la presència de directius d'Orange a fi i efecte de detallar les seves característiques i implicacions per a tota la comunitat empresarial de la ciutat.
 
El desplegament de les xarxes de fibra òptica FTTHI permetrà que les empreses ubicades als polígons barberencs disposin d'una connexió a internet d'última generació i puguin connectar-se a aplicacions futures TIC, i l'adopció de la denominada indústria 4.0 caracteritzada per la digitalització dels processos industrials.
 
Amb la implantació de Fibra òptica d'última generació a Barberà es reforçarà l'aposta de la ciutat per l'adopció de les tecnologies digitals millorant de retruc la competitivitat i la productivitat de les empreses ubicades en els nostres polígons industrials, que a dia d'avui, compten amb una extensió conjunta de 347 hectàrees i on desenvolupen la seva activitat i interactuen més de 900 empreses i uns 18.000 treballadors.
 
L’adopció de la FTTHI contribuirà a reforçar la zona com un important pol d’atracció empresarial per a tota l’àrea d’influència del Vallès i de l'Àrea Metropolitana de Barcelona.
 
D'aquesta manera la ciutat es reforça com a exponent de la societat de la informació per ser pionera en el compliment dels objectius de l'Agenda Digital Europea que preveu que almenys el 50% de llars i empreses estiguin connectades a la xarxa d'accés d'Internet amb una velocitat de connexió de com a mínim 100 MB el 2020.
 
Cal recordar que, Barberà del Vallès va rebre l'any 2012 el premi Google Ciutat Digital, un guardó que distingeix aquells municipis que compten amb Pimes amb forta presència a internet, i que utilitzen amb assiduïtat eines de màrqueting en línia.


 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top