La Fundació Tarragona Smart tanca 2018 superant els seus objectius

La Fundació Tarragona Smart ha assolit aquest 2018 el 100% dels objectius que s’havia proposat al 2017, treballant, donant suport, col•laborant i implicant-se amb entorn a 45 projectes, 10 més dels previstos i 18 més que al 2017.

Un any important en que la fundació ha ampliat la seva visió i pla de treball passant de Smart City a Smart Region, incorporant a Reus i treballant i projectant-se a nivell de regió, de territori, i renovant amb aquesta finalitat el seu Pla Estratègic.

D’aquesta manera la Fundació Tarragona Smart Mediterranean Region vol esdevenir un agent nexe entre l’empresa, el sector del coneixement, les administracions públiques, l’emprenedoria i la ciutadania, amb l’objectiu de consensuar un conjunt de polítiques i programes destinats a la transformació de la regió de Tarragona i extrapolar-les a altres ciutats del Mediterrani, des de la sostenibilitat, la vertebració i cohesió territorial, el posicionament, la projecció i la internacionalització. 


Una trentena d’objectius pel 2019
 
Per al 2019, la Fundació es marca una trentena d’objectius entorn a nous projectes vinculats als àmbits d’actuació de la Fundació, reforçar i incrementar les sinèrgies institucionals, seguir organitzant i participant de diversos esdeveniments, i continuar i assolir projectes en curs.

Entre els destacats i entre novetats: suport al projecte del Banc d’Espanya, la gratuïtat bus, Bilaterals Reus-Tarragona, Projecte Il•lumina contra pobresa energètica, projecte Actiwat sobre autoconsum, projecte Recamp per la reutilització de l’aigua, Open Data Lab o l’Altaveu Ciutadà, entre d’altres.

Descarregar la Memòria 2018 i nous Objectius 2019 
http://www.tarragonasmart.cat/mediterranean-city/uploads/Memoria%202018%20PDF.pdf

 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top