La il·luminació Antares, un model que mereix l'atenció de planificadors de grans zones exteriors i aparcaments

La qualificació ambiental de les zones exteriors de grans zones, ja sigui de centres comercials i supermercats urbans, grans aparcaments o zones limítrofes a parcs, està cada cop més al centre de l'atenció dels planificadors. L´aparcament d´un gran espai ja no es considera una àrea merament funcional sinó qualificant element del projecte global. Això requereix una elecció acurada dels elements que els moblen i els il·luminen.És per això que Antares de Neri ha estat la il·luminació escollida per a projectes de grans aparcaments, com els del Centre Commerciale Montefiore, a Itàlia, per les seves característiques estètiques i sobretot per les seves prestacions.
 


Antares engloba el disseny, el confort visual, el rendiment i l'estalvi energètic en una sola lluminària. Amb una tecnologia òptica que permet assolir un rendiment extremadament alt gràcies a la seva articulació d'inclinació regulable, es garanteix la màxima flexibilitat.

Fabricada en fosa d'alumini, amb qualificació de protecció IP66, la pantalla està fabricada amb vidre transparent extra clar, de 4 mm de gruix, i amb resistència mecànica IK08.

El sistema òptic es compon de lents PMMA superposades amb característiques constants d'alta transmissió de llum. L'àmplia superfície d'emissió i el reflector perimetral augmenten l'eficiència d'emissió mantenint valors reduïts d'enlluernament. Es poden obtenir distribucions de llum personalitzades gràcies a la flexibilitat a la composició de les lents.

La dissipació de la calor, crucial per a l'eficiència del sistema, s'ha integrat correctament amb el disseny del producte. A través de canals dedicats als LED individuals, el contacte físic entre la font de la llum i la coberta d'alumini assegura l'orientació adequada de la calor transmesa. El sistema permet utilitzar la lluminària a temperatures de fins a 50ºC, mantenint la temperatura d’unió del LED per sota del llindar per garantir la vida esperada.

Dissenyada amb un sistema d’obertura de botons que no requereix cap eina, Antares va ser concebuda per facilitar les activitats d’instal·lació i manteniment del producte.

També és un model amb el que els planificadors de parcs els agrada comptar als seus projectes. 
tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top