La lluminària Lyra de Neri reemplaça les antigues lluminàries a San Donato Milanese

La il·luminació de San Donato s'ha renovat amb més de 1.000 lluminàries Lyra de Neri. Entre els grans condominis de l'interior de Milà, Lyra va reemplaçar les antigues lluminàries, conferint nova llum i frescor a un paisatge urbà amb línies modernes.San Donato Milanese és part de l'àrea metropolitana de Milà i és un dels seixanta municipis que formen la Regió Agrícola del Sud de Milà Park, un espai natural protegit de Llombardia. El Parc es va constituir el 1990 per tal de conservar i millorar l'economia agrícola del sud de Milà i per defensar el medi ambient i el paisatge, així com per fer un gran parc, i un gran patrimoni de natura, història i cultura. a l'abast dels ciutadans.

La ciutat de San Donato Milanese es va desenvolupar després de la Segona Guerra Mundial, anys en què la llavors comunitat agrícola es va transformar a l'àrea urbana que es coneix avui. De gran importància va ser l'establiment de les oficines centrals d'ENI, que va generar un gran nombre de llocs de treball i avui dia continua sent un centre de considerable importància. Noves oficines, emprant una arquitectura futurista, estan actualment en construcció. Consistiran en una sèrie d'edificis interconnectats, dissenyats pel guanyador del premi Pritzker Thom Mayne i per l'estudi de Morphosis Arquitectes, Nemesi & Socis.

La ciutat és a la perifèria de Milà, allà comença la línia groga del metro de San Donato. Els seus grans edificis i condominis tenen uns 30.000 habitants i l'estil arquitectònic és similar al de Milà. L'única gran diferència important són els espais i zones verdes del Parc Agrícola, que el converteixen en un poble agradable amb espais urbans amigables per a les persones.

Un projecte d'actualització energètica d'Hera Luce ha vist la instal·lació de 1.047 lluminàries Lyra a les carreteres que uneixen diversos edificis residencials, així com als jardins i parcs típics de San Donato Milanese.
 
tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top