La modernització del Mercat de la Muntanyeta, primer pas del Pla de Comerç de Sant Boi

Tal com estableix el Pla de Comerç 2020, elaborat conjuntament per la Taula de Comerç i l'Ajuntament de Sant Boi, els carrers Francesc Macià i Lluís Pascual Roca (des del Mercat de Sant Jordi fins al Mercat Muntanyeta) configuren l'eix comercial principal del municipi. Així, el Pla proposa una sèrie de mesures urbanístiques i comercials per modernitzar aquest sector i convertir-lo en una zona de referència comercial i un espai de convivència ciutadana. El projecte de reforma i ampliació del Mercat de la Muntanyeta és la primera d'aquestes actuacions que es posa en marxa.

L'Ajuntament ha encetat les obres que està previst que finalitzin durant la primavera de l'any vinent, tot i que l'activitat del mercat només es veurà afectada durant l'estiu (vegeu quadre adjunt). La reforma consistirà en la modernització de la façana del mercat, per donar-li més il·luminació i visibilitat. A un dels nous espais de l'equipament es trobarà l'oficina d'expedició del DNI i passaports de la Policia Nacional, un element que oferirà centralitat a l'equipament comercial.


Nous espais

L'equipament tindrà altres establiments comercials, situats a la façana de la plaça, que ocuparan l'espai que deixen les parades no alimentàries. L'aparcament públic del mercat incorporarà un control d'accés per facilitar la rotació dels vehicles. D'altra banda, el supermercat LIDL ampliarà les seves instal·lacions i s'obriran 7 noves parades d'alimentació, que s'afegiran als 20 espais existents a l'actualitat.

Les obres de remodelació del mercat tindran un cost aproximat de 3,5 milions d'euros. El finançament anirà a càrrec de l'Ajuntament (mitjançant una subvenció de l'Àrea Metropolitana de Barcelona) i de la comercialització dels nous espais. L'empresa LIDL col·laborarà amb el projecte amb 650.000 euros per fer front al cost de la seva ampliació.


Font: Ajuntament de Sant Boi de Llobregat
 
tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top