La Paeria de Lleida impulsa un nou servei d’assistència a la ciutadania amb finançament dels Fons Europeus Next Generation

La Paeria de Lleida és el primer ajuntament en obtenir finançament dels Fons Next Generation Europeus per destinar-los a l’innovador servei d’assistència a la ciutadania en la tramitació electrònica que presta l’equip d’OAC360 d’Adtende.

Els Fons Next Generation potencien la transformació i la modernització del territori Europeu. Una iniciativa que parteix dels reptes de recuperació derivats de la pandèmia per fer front als contratemps que aquesta ha ocasionat en l'àmbit econòmic i social. És una oportunitat per impulsar la transició ecològica i la transformació digital de les administracions de la nostra societat.

I l’ajuntament de Lleida ha aprofitat aquesta oportunitat finançant un servei innovador d’atenció a la ciutadania en la tramitació electrònica, basat en el model OAC360º  d’Adtende, mentre també ha posat en marxa la línia especialitzada en Serveis Socials, OAC360º SOCIAL d’ Adtende.

Així OAC360 es confirma com elegible i subvencionable dins la línia 1 dels Next Generation de transformació digital.

Els serveis que ofereix Adtende estan ideats i creats partint d’aquests mateixos valors pels que aposten els Fons Next Generation. Oferint solucions innovadores per a la ciutadania que milloren la seva relació amb els ens públics, afavoreixen la modernització i digitalització de l’atenció ciutadana així obtenint una reducció de la mobilitat i una optimització del temps de les persones treballadores als ajuntaments.

Malgrat tot, els successos dels últims anys que han impossibilitat de realitzar cites presencials a l’ajuntament han accelerat un canvi pendent en l’administració pública cap a la digitalització. OAC 360º  i els serveis d’assistència a la tramitació que s’han inspirat en aquest model, acompanyen a la ciutadania en aquest canvi per a reforçar i posar èmfasi en la tramitació electrònica a través d’una assistència personalitzada.

Aquest cas de Lleida obre les portes a tots aquells ens públics i ajuntaments que no disposen de suficients recursos econòmics, però que tenen la visió i la necessitat d’implementar serveis innovadors d’assistència a la ciutadania. Ara existeix la possibilitat que els Fons Next Generation atorguin finançament per posar-los en marxa. Com especialistes en aquest model de servei, Adtende s’ofereix a ajudar en l’elaboració del projecte i presentació a la convocatòria per poder optar a rebre els Fons Next Generation de la Unió Europea. 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top