La Policia Municipal de Terrassa estrena nou uniforme

La Policia Municipal de Terrassa estrena avui la nova uniformitat, afegint-se a les policies locals de Catalunya que ja han modificat la seva indumentària per tal d'unificar la imatge arreu del país. Amb aquesta iniciativa es vol acabar amb la diversitat en el vestuari de la Policia de Catalunya, actualitzant la imatge corporativa als patrons estètics actuals, però conservant la imatge i els valors que com a cos es vol projectar.

La homogeneïtzació de la uniformitat de la Policia de la Generalitat-Mossos d'Esquadra i les Policies Locals de Catalunya respon a una directriu acordada pel departament d'Interior i desenvolupada - després del treball previ d'un grup de treball format dins de la comissió de Policia de Catalunya -en la resolució INT/1431/2017, de 15 de juny, per la qual es dona publicitat a les característiques de la nova uniformitat de les policies locals de Catalunya. En aquest sentit, la nova uniformitat busca l'elegància que ha d'estar associada a un cos policial però preserva el concepte de policia de proximitat. El seu disseny també s'ha adequat a l'operativitat dels agents, per tal que puguin realitzar la seva feina de forma més còmoda i segura.

L'uniforme té dos models: el d'hivern, que es veurà a partir d'avui pels carrers de la ciutat, i el d'estiu. Totes les peces són de color blau nit. Pel que fa al polo o la camisa, porta a l'esquena la paraula «Policia» juntament amb la denominació corresponent de cada cos, que en el cas de Terrassa és «Policia Municipal», acompanyada dels quatre quadres del logotipat comú policial. Les espatlles es mostren en groc fluor d'alta visibilitat en forma cònica amb xarretera de color blau nit. Finalment, a la part alta de la màniga esquerra es mostra la bandera de Catalunya en posició horitzontal. El cinturó, guants, sabates i mitjons passen a ser de color negre.

 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top