La signatura electrònica manuscrita VIDSigner serà present a CNIS 2017

Els dies 22 i 23 de febrer de 2017 tindrà lloc novament a Madrid el "VII CONGRÉS CNIS. Congrés Nacional d'Innovació i Serveis Públics". Un fòrum de trobada per debatre sobre com gestionar la transformació digital en les nostres administracions i com aplicar solucions innovadores analitzant les noves tendències.

Validat ID col·labora amb aquest esdeveniment que és la principal trobada a nivell nacional sobre administració electrònica.

Validat ID presta el servei ViDSigner, un servei de signatura electrònica manuscrita per a la certificació de documents d'alta rellevància jurídica que integra i millora les tecnologies existents de biometria i signatura electrònica, oferint gran agilitat en els processos de prestació del consentiment, amb la màxima seguretat i amb totes les garanties legals de la signatura. En l'àmbit dels ajuntaments, ViDSigner està integrat amb els principals sistemes de gestió: esPublico, ABSIS, Audifilm, ADD4U, etc.

ViDSigner ha aconseguit unir en un únic servei les premisses d'usabilitat i seguretat tècnica i jurídica, sovint difícils de compaginar, en qualsevol de les seves modalitats: signatura presencial (manuscrita o biomètrica), remota (mobile), local amb dispositiu segur de creació de signatura (dnie / targeta intel·ligent) o automatitzada (stamp).

Els serveis de signatura electrònica manuscrita de ViDSigner estan orientats a entorns presencials de signatura, la qual cosa permet a les administracions que els ciutadans que acudeixin a fer alguna tramitació, encara que no tinguin mitjans electrònics, puguin signar les seves sol·licituds i instàncies sobre la tablet, tal com ho farien en paper.

D'aquesta manera, els ciutadans no necessiten disposar de cap element tecnològic addicional i a l'administració pública li permet incloure la instància signada en l'expedient de forma totalment electrònica, complint d'aquesta manera el mandat de la Llei 39/2015.

 

tornar al llistat de notícies

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top